Fall Guys oynadık. Ama başaramadık!

Monster Notebook katkılarıyla hazırladığımız Oyun Canavarı programımızın 23. bölümünde son günlerin popüler oyunu Fall Guys: Ultimate Knockout oynadık.

İlginç bir oyun olan Fall Guys'ta Minions benzeri yaratıklarla, WipeOut parkurlarını andıran ilginç parkurlarda çılgın bir maceraya atılıyoruz.

Fall Guys oynadık. Ama başaramadık!

Renkli ve eğlenceli grafikleriyle çocuk oyunlarını andıran Fall Guys aslında oynaması zor bir oyun. Eğlenceli grafikleriyle dikkat çekici oyunla ilgili düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Fall Guys: Ultimate Knockout sistem gereksinimleri


Oyunun grafik arayüzü eğlenceli ve bol renkli olsa da çok yüksek bir bilgisayar donanımı gerektirmiyor. Oyunu geliştiren Devolver Digital Games tarafından açıklanan bilgilere göre Intel i5 ya da muadili AMD Ryzen işlemci, 8 GB RAM ve NVIDIA GTX 660 veya AMD Radeon HD 7950 ekran kartı oyun için yeterli oluyor. Yani ortalama bir bilgisayarda bu oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Fall Guys: Ultimate Knockout fiyatı


Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Fall Guys: Ultimate Knockout oyununu PlayStation Plus aboneleri ücretsiz olarak oynayabiliyor. Eğer PlayStation için oyunu satın almak isterseniz 89 TL ödemeniz gerekiyor. Oyunun PC sürümünün fiyatı ise 38 TL ve Steam üzerinden satın alınabiliyor.


Oyun ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz. Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon oluyor.  

Bu telefonlar bedavadan biraz pahalı! İşte en ucuz akıllı telefonlar
Her bütçeye uygun bir PC bulmak mümkün!
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber