Her bilgisayarda çalışacak efsane oyunlar! Oyun Canavarı #54

Düşük sistem özelliklerine sahip bir bilgisayarım var oyun oynayamıyorum diye üzülmeyin. İşte her bilgisayarda çalışabilecek efsane oyunlar.

Monster Notebook katkılarıyla hazırladığımız oyun canavarının yeni bölümünden hepinize merhabalar.

Bu bölümde bilgisayarı eski olanlar için muazzam bir liste hazırladık. Eğer elinizin altında gerçek bir canavar yoksa oynayabileceğiniz oyun sayısı hayli kısıtlanmış oluyor.

Bu bağlamda son dönemde çıkan ve RTX, DLSS gibi teknolojileri barındıran yapımları zaten deneyimleyemiyorsunuz.

Fakat üzülmeyin. Buna rağmen sizlerin de oynayabileceği gerçekten efsane olmuş birkaç yapım mevcut. Bu listemizde sizler için bu yapımlardan bahsettik.

Listemizde dönemine damgasını vurmuş olan ciddi anlamda kaliteli yapımları mercek altına aldık. Şunu da sizlere dip not olarak hatırlatmamız gerekiyor. Hali hazırda Monster Notebook modellerinde yüzde 10 oranında bir indirim mevcut.

Eğer şu sıralar yeni bir oyun bilgisayarı satın almayı düşünüyorsanız bu muazzam fırsatı mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Eğer bu listede yer almasını düşündüğünüz oyunlar varsa bu oyunları bizlerle yorum olarak paylaşabilirsiniz.

Her bilgisayarda çalışacak efsane oyunlar! Oyun Canavarı #54

Eğer bilgisayarını bu oyunları bile kaldıramayacak durumdaysa o zaman yeni bir bilgisayar almanızın zamanı çoktan gelmiş de geçiyor demektir.

Az önce de belirttiğimiz üzere Monster Notebook modellerinde Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek bir kampanya mevcut. Nitekim bu kampanyayı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Önümüzdeki süreçte çip sıkıntısı artabileceği için PC fiyatları da zamlanabilir.

Oyunculara ekonomik RGB fare: Rampage SMX-R51 FLARE
4000 TL verip Galaxy A52 alınır mı? İşte yanıtı
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber