Ne oluyor bu akıllı telefon fiyatlarına? – TeknolojiOku – Yorum # 5

TeknolojiOku – Yorum’un bu haftaki bölümünde telefon fiyatlarını konuşuyoruz. Akıllı telefon fiyatları neden yükseliyor? İşte konu hakkındaki detaylar.

Her hafta Cumartesi yayınladığımız TeknolojiOku – Yorum programımızın yeni bölümüyle karşınızdayız. Bu bölümde sizlere farklı mekanlardan seslenmek zorunda kaldık.

Malum koronavirüs salgını nedeniyle hepimiz zor günler geçiriyoruz. Bu nedenden dolayı biz de pek çok kişi gibi evlerimizden çalışmaya başladık. Dolayısıyla eldeki imkanlarla sizler için bir video hazırladık.

Bu bölümde sizlere şu aralar gizliden gizliye artan telefon fiyatları hakkında bilgi vereceğiz. Çok açık şekilde olmasa da akıllı telefon fiyatları ufak ufak artmaya başladı. Bu durumu pek çok şeye bağlamak mümkün.

Peki bu artış ne kadar daha devam edecek? Bu zamanda akıllı telefon almak ne kadar mantıklı? Yeni çıkan telefonların fiyatları ne olacak? Mevcuttaki telefon fiyatları daha da artacak mı? Tüm bu sorularınızın yanıtını TeknolojiOku – Yorum programımızın yeni bölümünde bulabilirsiniz.

Ne oluyor bu akıllı telefon fiyatlarına? – TeknolojiOku – Yorum # 5

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Her Çarşamba günü de Oyun Canavarı programımızla karşınızda olmaya devam edeceğiz.

Koronavirüs sürecinde takipçilerimiz için hem yazılı, hem de görsel içerikler üretmeyi sürdüreceğiz. Ayrıca hergün saat 17:00’de yeni videomuz da YouTube kanalımızda olacak. Bizleri YouTube kanalımızdan ve diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip etmeyi unutmayın.

Dilerseniz bu haberin altına yorum olarak bir sonraki programda konuşmamızı istediğiniz konulardan bahsedebilirsiniz.

Böyle bir kablosuz kulaklık daha önce gelmedi! Dünyada ilk! (video)
Qi şarj desteğine sahip HyperX Cloud Flight S kutudan çıkıyor!
Huawei CEO'sundan samimi açıklama, zararına satıyoruz
Sonraki Haber