Orta segmente iddialı cihaz! Tecno Camon 16 Premier inceleme

Tecno'nun Türkiye'de satışa sunduğu yeni modellerden biri olan Camon 16 Premier'i mercek altına alıyoruz. İşte Tecno Camon 16 Premier ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar.

Ülkemizde faaliyet gösteren Çin kökenli akıllı telefon üreticilerine bir yenisi daha eklendi. Tecno. 

Aslında Tecno Türkiye pazarına Mart ayı gibi giriş yapmıştı. Fakat Tecno modellerinin ilk etapta yalnızca Vodafone bayilerinde satışa sunulması, markanın Türkiye'deki bilinirliğinin kısıtlanmasına sebep oldu.

Kısa süre önce Türkiye'de satışa sunacağı 3 yeni model daha tanıtan Tecno, pazardaki rakiplerine de göz dağı verdi.

Tecno Camon 16 Premier Türkiye'deki rakiplerine göz dağı veriyor!

Çinli üreticinin ülkemizde satışa sunduğu modellerin çatısını ise Camon 16 Premier isimli model oluşturuyor. Peki bu cihaz bizlere ne gibi yenilikler sunuyor? Kafanıza takılan tüm soruların yanıtını aşağıdaki inceleme videomuzda bulabilirsiniz.

Videoda da belirttiğimiz üzere Tecno Camon 16 Premier orta segmentin üzerinde bir kamera performansına sahip. Eğer iyi fotoğraf çeken uygun fiyatlı bir cihaz arıyorsanız Tecno Camon 16 Premier sizin için iyi bir alternatif olabilir.

Elbette 4000 TL seviyesine geniş bir seçenek yelpazesine sahip olduğunuzu da tekrardan hatırlatmak isteriz. 

Önümüzdeki dönemde Tecno Camon 16 Premier ile 4000 TL seviyesinde yer alan diğer rakiplerini karşı karşıya getireceğiz. Eğer sizin de bu telefonla karşılaştırmamızı istediğiniz başka bir model varsa bizlere yorum olarak belirtebilirsiniz. 

Ayrıca Tecno Camon 16 Premier'le ilgili kafanızda herhangi bir soru işareti kaldıysa, bunları da YouTube kanalımızdan ya da aşağıdaki yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Siz sordunuz biz yanıt verdik: Sizden Gelenler #5
Fiyatı ile dikkat çekiyor: Acer Swift 3
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber