Samsung Galaxy S23 uzun kullanım testi: 3 ayda neler yaşadık!

Samsung Galaxy S23 modelini, 3 aydır kullanıyoruz. Sizler için 3 ayda yaşadığımız deneyimi paylaştık. Bakalım 22.000₺'lik bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkan mdoel, fiyatını hakediyor mu?

Şubat ayında gerçekleşen Samsung'nu Galaxy Unpacked etkinliğinde, Samsung'un Galaxy S23 serisi tanıtılmıştı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da seriye ait 3 model piyasaya sürüldü. Bu modeller, Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra modelleri oldu. Tasarım olarak pek de köklü değişikliğe gitmeyen marka, serinin önceki modellerinde farklı olarak arka taraftaki kamera kurulumunu değiştirdi. Bununla beraber Qualcomm anlaşması ile hız aşırtmalı işlemciler ile karşımıza çıkmaya başladı. Ortalama 22.000₺'lik bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkan Galaxy S23 modelini ile 3 ay geçirdik. Hem kamera hem de işlemci ve pil gibi durumları test ettiğimiz incelememiz yayında!

Samsung Galaxy S23 uzun kullanım testi: 3 ayda neler yaşadık!

Cihazın ilk olarak tasarım ayrıntılarını incelediğimizde, 6.1 inçlik bir ekrana sahip olmasına rağmen, yüksek tazeleme oranına sahip paneli ve ince çerçeveleri ile, film dizi ve oyun gibi aktivitelerde, ekran küçüklüğünü asla aratmıyor. Uzun süredir 6.67 ve 6.7 inçlik akıllı telefonlar kullanan bir kullanıcı olarak, ekranın asla 6.1 inç olduğunu hissetmedim, bu durumun aksine tek el ile kullanımı ise rahatlıkla sağlayabildim. Bu yüzden ekran performansının, gerek parlaklık gerek ise renk doğruluğu konularında gayet başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

Kamera tarafında se üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Galaxy S23 modelinin tüm kameraları, 4K çözünürlüğünde videolar çekebiliyor. Düşük ışık performansının da, test videomuzda da anlaşılacağı üzere oldukça başarılı olduğunu görüyoruz. Fakat video çekerken, ana kamera ve geniş açılı lens arasında geçişin, 4K çözünürlüğünde video kaydederken çalışmadığını, yalnızca 1080p çekim yaparken kullanılabildiğini de ekleyelim.

Genel olarak kamera ve tasarım tarafını sizler için değerlendirdik, söz konusu model hakkındaki tüm görüşlerimiz TeknolojiOku YouTube kanalımızda. Sizce 23.000₺'ye Galaxy S23 alınır mı, alınmaz ise hangi telefon tercih edilebilir. Yorumlar kısmında tartışalım.

Samsung ve Xiaomi Türkiye için birbirine girdi! En ucuz modeller satışta
En iyi kameralı telefonlar: Her fiyata özel olarak seçtik!
Seat Ibiza fiyatları dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!
Sonraki Haber