Spotify beklenen özelliği kullanıma sunuyor!

Son zamanların en popüler dijital podcast servisi olan Spotify, şimdi de online bilet satışına başlayacak.

Yaptığı yenilikler ile birlikte kullanıcılarına sunduğu hizmetler giderek artmaya devam ediyor. Kullanıcılarının reklamsız ve arka planda müzik dinleme, kendi çalma listelerini oluşturma gibi konforlu bir müzik dinleme hizmeti sağlayan Spotify, yalnızca dijital değil canlı olarak müzik dinleme hizmeti de verecek.

Spotify beklenen özelliği kullanıma sunuyor!

Spotify, şu anda aktif kullanılan versiyonunda AXS, DICE, Ticketmaster ve Eventbride gibi partnerlerine yönlendirme sağlayarak bilet satış hizmetini zaten veriyordu. Gündemde olan özellik kullanılmaya başlandığında kullanıcılar, bu hizmeti başka bir web sitesine giriş yapmaya gerek kalmadan direkt Spotify üzerinden alabilecekler. İlgili hizmeti kullanabilmek için Spotify hesabının bulunma zorunluluğu bulunuyor ve biletler isteyenlerin kredi kartı veya banka kartı üzerinden satın alabileceği şekilde düzenleniyor.

Spotify Ticket olarak adlandırılan, Limbeck, Annie DiRusso, Dirty Honey, Crows, TOKiMONSTA, Four Year Strong ve Osees sanatçılaryla testleri yapılan yeni özelliğin ne zaman aktif olarak kullanıma sunulacağına dair net bir açıklama henüz yapılmadı.

Kullanıcıların tek bir platform üzerinden hem müzik dinleme hizmeti hem de konser bileti satın alma imkanı sunduğunu düşündüğümüzde Spotify Ticket’ın kullanıma sunulduktan sonra rağbet göreceği ve zaman içerisinde belli bir popülarite kazanacağını ön görmek zor değil.

WhatsApp gruplarından çaktırmadan ayrılmak artık mümkün!
Spotify Türkiye hakkında şok suçlama! Gerçek olabilir mi?
Skoda Kamiq fiyatları dipte! Bundan ucuzu Tofaş!
Sonraki Haber