Türkiye’nin ilk Windows 8 uygulaması geldi!

Türkiye’den Windows 8 Store’a giren ilk uygulama o oldu!

Havacılık sektöründe sunduğu bilişim çözümleriyle Türkiye ve dünyada öne çıkan TAV Bilişim Hizmetleri, Türkiye’nin en yaratıcı dijital medya ve pazarlama ajanslarından Roy+Teddy ile ortaklaşa geliştirdiği ‘TAV Airports Windows 8 Uygulaması’nı kullanıcılara sundu.

Microsoft’un henüz piyasaya çıkmadan deneme sürümü milyonlarca kişi tarafından indirilen yeni işletim sistemi Windows 8 için geliştirilen ve Türkiye’den Windows 8 Store’a giren ilk uygulama olan ‘TAV Airports Windows 8 Uygulaması’, havalimanında ihtiyaç duyulabilecek tüm bilgileri kullanıcılara sunuyor.


TAV Havalimanları’nın iştiraki TAV Bilişim Hizmetleri, Windows 8 işletim sistemi için hazırlanan TAV Airports Windows 8 Uygulaması’nı hayata geçirdi. Türkiye’nin en yaratıcı dijital medya ve pazarlama ajanslarından Roy+Teddy’nin işbirliğinde oluşturulan uygulama, TAV’ın dört ülkede işlettiği sekiz havalimanında ihtiyaç duyulan her türlü bilgiyi ve daha fazlasını yolcuların cebine taşıyor.



TAV Airports Windows 8 Uygulaması, Türkiye’den Windows 8 Store’da yer alan ilk uygulama olmasının yanı sıra, tüm dünyada havalimanı işletmeciliği alanındaki ilk uygulama olma özelliğine sahip.


Masaüstü, dizüstü ve tablet bilgisayarlar başta olmak üzere hemen her türlü cihaza ücretsiz yüklenen TAV Airports Windows 8 Uygulaması ile uçuş bilgilerine ek olarak havalimanında hayatı kolaylaştıran ve yolculuğu eğlenceli hale getiren bilgilere anında erişmek mümkün.

iPhone'un imkansız oyunu!
Windows Phone selefini geçemedi!
Popüler Samsung modeli OneUI 6.1 güncellemesi aldı
Sonraki Haber