Windows 8'in son 2 yeniliği resimlerle sızdırıldı!

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 8 hakkında yeni detaylar geliyor!

Dünyanın en büyük yazılım şirketleri arasında bulunan Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 8 ile ilgili bir çok sürüm yayınlamış, final sürümünün 2012'nin son çeyreğinde karşımızda olacağını belirtmişti. Fakat Japonya'da geçtiğimiz günlerde bir Microsoft yetkilisinin yaptığı açıklamada, ilk Windows 8 tanıtımının Haziran ayında gerçekleşeceği, sunumun yapılacağı haberini sizler ile daha önceden paylaşmıştık.

Haziran ayında kullanıcılar için yayın önizleme sürümü tanıtılacak olan yeni Windows 8 hakkında 2 önemli yenilik internete sızdırıldı. Win8China.com'un sızdırdığı bu görüntüler Windows 8'in 8375 yapısına ait. Yeni görüntülerde Windows 8'e ait yeniliklere bakacak olursak bunlar arasında 2 3 tane yeni kilit ekranı ile Windows Store döşemesi ve masaüstünün sağ alt köşesinde kaydırılınca kareye dönüşen ufak bir büyüteç yer alıyor.


ÇİN'li kaynak tarafından internette yayınlanan bu resimler Windows 8 tüketici önizleme özelliğinin 2. versiyonu olarak çıktığını, sadece belirlenen özel gruplar için dağıtıldığını söylüyor.

Windows 8'li tabletler geliyor!
Yeni iPad için Adobe Photoshop Touch güncellendi!
Global Poco F6 Geekbench’te ortaya çıktı! İşte özellikleri!
Sonraki Haber