2031 yılının İstanbul’undan videolar paylaştı! Zaman yolcusu kalmasın!

TikTok üzerinden videolar paylaşan bir hesap, 2031 yılına ait olduğunu iddia ettiği bir takım videolar paylaştı. İşte detaylar!

2031 yılının İstanbul’undan videolar paylaştı! Zaman yolcusu kalmasın!

Zaman yolculuğu herhalde günümüzün en popüler konularından biri. Zira son zamanlarda zaman yolcusu olduğunu iddia eden kişilerin sayısında ciddi bir yükselişin olduğuna şahit oluyoruz. Üstelik bu kişiler çeşitli video ve fotoğraflar ile gerçek bir zaman yolcusu olduklarını insanlara inandırmaya da çalışıyor. Ancak bunu TikTok üzerinden yapanların inandırıcılığı biraz düşük kalıyor.

2031 yılının İstanbul’undan videolar paylaştı! Zaman yolcusu kalmasın!

Fakat TikTok’ta video paylaşan zamanyolu2031 isimli bir hesabın videoları oldukça ilgi gördü. Kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olan kullanıcı, 2031 yılının İstanbul’undan videolar paylaştığını iddia ediyor. Kullanıcının söylemlerine göre ise şehirde kimsecikler yok. Hemen hemen her yere istediği gibi girip çıkan kullanıcı, bunu videolarda göstermeyi de ihmal etmiyor. En girilmez denilen yerlere giren ve buralarda videolar çeken bu kişi, şehirde kimsenin kalmadığını ve 2031 yılında sıkışıp kaldığını söylüyor.

Zaman yolcusu olduğunu iddia eden bu adama inanmak her ne kadar zor olsa da şehirde kimselerin olmaması kafa karıştırıyor. Kimileri ise saatlerce süren editler ile böyle videoların ortaya çıkabileceğini yorumlarda belirtiyor. Bu tarz gizemli videolara devam eden adamın şu anda TikTok platformunda 233 binden fazla takipçisi bulunuyor.