2022 Yılının en çok takipçisine sahip Instagram hesapları! Nasıl bu kadar fazla olur!

Her geçen gün sosyal medyaya ilgi arttıkça kullanıcıların takipçileri de bir o kadar artıyor. Sizler için 2022 yılının en çok Instagram takipçisine sahip hesaplarını inceledik. Devamı haberimizde.

Sosyal medya platformları 7’de 70’e artık birçok kişinin vazgeçilmezi haline geldi. Tiktok’ta Instagram’da, Twitter’da akımlar, videolar, hikayeler derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyoruz bile. Bu platformlar bazılarını eğlendiriyor, bazılarına para kazandırıyor, bazılarınınsa ününe ün katıyor. Teknoloji Oku ekibi olarak bizde sizler için Instagram’da en çok takipçiye sahip hesapların profillerini inceledik. Listemiz oldukça kabarık. Dilerseniz şimdi haberimize geçelim.

En çok Instagram takipçisi olan hesaplar!

15- FAHRETTİN KOCA

fahrettin koca

Pandemi dönemi ile beraber attığı paylaşımlar ve sözleriyle gündem olan Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 11,3 milyon takipçiyle 15. Sırada yer alıyor.

14- GALATASARAY

galatasaray instagram

Türkiye’nin tek 4 yıldızlı futbol takımı ve büyük taraftara sahip olan Galatasaray listemizde 11,4 milyon takipçi ile 14. sırada yer alıyor.

13- A101

a101 instagram

Uygun fiyatlı ürünleriyle Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden biri olan A101 11,5 milyon takipçiyle listeye giren tek market zinciri oluyor. Belli ki insanlar bu ürünleri kaçırmak istemiyor ve fırsatları takip ediyor.

12- FAHRİYE EVCEN

fahriye evcen

Bir zamanların Çalı Kuşu, yıllar geçse de güzelliği eksilmeyen Fahriye Evcen 13,1 milyon takipçi ile en çok takip edilen hesaplar arasında yer alıyor.

11- NESLİHAN ATAGÜL

neslihan atagül instagram

Başarılı oyunculuğu ve duru güzelliğiyle 13,3 milyon takipçiye sahip olan ünlü güzel listede 11. sırada.

acun ılıcıalı instagram

Başarılı televizyon programlarıyla herkesi ekrana kitleyen Acun Ilıcalı’nın Instagram’da 13,6 milyon takipçisi var.

9- HADİSE

hadise instagram

Sesiyle her zaman bizi mest eden, geçtiğimiz günlerde evliliğiyle herkesi şaşırtan Hadise’nin ise 13,8 milyon takipçisi bulunuyor.

8- DEMET ÖZDEMİR

demet özdemir instagram

Yaz dizilerinin vazgeçilmez oyuncusu Demet Özdemir’in Instagram hesabında takipçi sayısı 15,3 milyona ulaşmış durumda.

7-ÇAĞRI TANER

çağrı taner instagram

Uzun yıllardır popülerliğini koruyan gerek komik gerek hüzünlü Twitter paylaşımlarını paylaşan hesabın 15,7 milyon takipçisi bulunuyor.

6- BURAK ÖZÇİVİT

burak özçivit instagram

Karizması ve başarılı oyunculuğu sayesinde listede 6. Sırada yerini alan Burak Özçivit’in 21,7 milyon takipçisi var.

5- MESUT OZİL

mesut ozil instgram

Milli gururumuz ve geçen günlerde gerçekleştirdiği transferiyle kariyerinde güzel işler başarmış futbolcumuz Mesut Ozil listede ilk 5 de yer alıyor. Mesut’un 24,3 milyon takipçisi bulunuyor.

4- HAKKI AKDENİZ

hakkı akdeniz

Champion Pizza’nın kurucusu ünlü pizzacı Hakkı Akdeniz’in 25,4 milyon takipçisi gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

3- HANDE ERÇEL

hande erçel

Sonlara doğru yaklaşırken güzelliği ile baş döndüren genç oyuncu Hande Erçel’i görüyoruz. Hande’nin 28,6 milyon takipçisi var.

2- BURAK ÖZDEMİR

burak özdemir insta

Namı diğer CZN BURAK güler yüzü ve abartılı yemekleri ile dikkat çekerek tüm dikkatleri üzerine toplamış durumda Burak Özdemir’in 38,3 milyon takipçisi bulunuyor.

1- NUSRET

nusret

Küçük bir lokantada başlayıp kariyer yolculuğunu globale taşıyan Nusret’in 47,1 milyon takipçisi bulunuyor.