2012 'de beklenen telefonlar, mobil dünya ve değerlendirme

2012'de karşılaşacağımız mobil dünyasında ne gibi değişiklikler var ? Hangi modeller geliyor ?

2012 'de beklenen telefonlar, mobil dünya ve değerlendirme

Bir çok yeniliklerle gelen 2012 oldukça bol teknolojili günlere ev sahipliği yapacak gibi duruyor.



TeknolojiOku ekibi olarak yeni yıla hızlı bir şekilde giriş yaptık, yeni yılda mobil telefonlarda karşımıza çıkacak tüm yenilikleri ekip olarak hizmetinize sunacağız..

'2012' yılı boyunca karşılaşacağımız akıllı telefonları resimli olarak galeri haline getirdik..

1329427506_akilli-telefonlar.jpg

Yeni yılda HTC firması baskın bir şekilde birden fazla yeni model ve tasarımlarıyla karşımızda olacak. Oldukça ilgi çekici tasarımlara sahip olan bu telefonlarda yeni yeni uygulamalar ve özellikler bizleri bekliyor.

Samsung günden güne büyüyen mobil telefon piyasasında Galaxy serisinin getirdiği rahatlığı yaşıyor. Bu rahatlığı ve keyfi uzun yıllar elinde tutabilecek mi ? Bunu 2012 'de gösterdiği kalite ve hizmet ile kendisi belirleyecek.

Nokia, hakkında çok şey konuşulan, symbian gibi bir işletim sistemini yıllarca kullanan dev firma yeni akıllı mobil telefon piyasasında istediği çizgiye ulaşabilecek mi ? 2012'ye çok hırslı bir şekilde giriş yapan Nokia MeeGo ile olan anlaşmasını sonlandırması ve Microsoft ile bir anlaşmaya girmesi ne kadar doğru ?

LG, mobil dünyada Android ile rahatlığa erişen bir diğer şirkettir. Android'i kullanmaya başladığı günden itibaren satışlarında büyük bir yükselme yaşayan LG 'yi 2012'de neler bekliyor, hep birlikte göreceğiz.

Motorola, geçtiğimiz günlerde Google'ın motorolayı resmen satın aldığını bu duyurmuştuk. Google Motorola'ya katacağı teknoloji ile Motorola 2012 'de  mobil telefonlar dünyasında oldukça ses getireceğe benziyor.

Sony Ericsson, 2012'ye çok iyi bir başlangıç yaparak girdi, gelecek
günlerde çıkaracağı yeni model akıllı telefonlar ile piyasadan uzun süre silinmeyeceğe benziyor..

Galerimize Göz Atabilirsiniz ;

:: ::

1329429527_nokia3.jpg

1329427241_sony-ericsson-logo.jpg