2014 yılının en iyi tasarımına sahip akıllı telefonu hangisi?

2014 yılının en iyi tasarımına sahip ürünler haberimizde! Ya sizin favoriniz hangisi?

2014 yılının en iyi tasarımına sahip akıllı telefonu hangisi?

Bir akıllı telefon veya tablet alırken müşteriler cihazın sadece donanım özelliklerine bakmazlar. Ürünün tasarımı da alıcıların karar vermesinde büyük rol oynuyor ve tüm üreticiler de bunun farkında. Bu nedenle akıllı telefonlar her yıl tasarım farklılıkları ile karşımıza çıkıyor. Doğal olarak iyi tasarıma sahip bir telefon diğerlerine göre daha yüksek bir şansa sahip.
Sizlere bu haberimizde popüler markalardan oluşan en iyi tasarıma ait cihazların listesini göreceksiniz. Aşağıda ve sonraki sayfalarınızda Phone Arena sitesinin seçtiği 2014’ün en iyi tasarımına sahip 6 ürünün listesini inceleyebilirsiniz. Eğer bu listedeki tasarımları beğenmediyseniz sizin tarzınız olan ve tasarımını çok beğendiğiniz cihazları yorum kısmından bize bildirebilirsiniz.

HTC One (M8)

Son birkaç yıldır tasarım, HTC’nin en büyük güçlerinden biri oldu ve bu durum yakın zamanda değişecek gibi de durmuyor. Metal kasa yapısına sahip cihaz hem zarif hem de sağlam tasarımı ile kullanıcıların beğenisini alıyor.

1404597351_htc-one-m8.jpg

Sony Xperia Z2

Cam ve metalden inşa edilmiş Xperia Z2’nin tasarımı oldukça şık ve güzel. Ayrıca cihazın suya ve toza dayanıklı sertifikaya sahip olması telefonu daha da çekici hale getiriyor.

1404631513_sony-xperia-z2.jpg


Sony Xperia Z2 Tablet

Sony’nin son amiral gemisi akıllı telefonu gibi su geçirmez olan tablet inceliği ve şıklığı ile de göz dolduruyor. Ayrıca Xperia Z2 tablet oldukça hafif ve kullanımı kolay.

1404631539_sony-xperia-z2-tablet.jpg


Huawei Ascend P7

Çinli üretici Huaweinin son amiral gemisi Huawei Ascend P7, süper ince olmasının yanısıra cam ve çelik gibi kaliteli malzemelerden inşa edildi. Cihazın uygun fiyatı göz önüne alındığında yüksek özellikleri ile birlikte diğer rakiplerine karşı bu yarışa önde başlıyor.

1404631577_huawei-ascend-p7.jpg


Gionee Elife 5.5

Gionee daha önce çok fazla duyulmamış bir marka ancak şirketin portföyünde Elife 5.5 dahil olmak üzere bazı olağanüstü telefonları mevcut. Cam ve metalden yapılan yapısı muhteşem cihaz  0.22 inç (yaklaşık 5,6 milimetre) gibi şaşırtıcı inceliği ile de şuanda dünyanın en ince akıllı telefonları arasında yer alıyor.

1404631642_gionee-elife-5.5.jpg


Samsung Gear Fit

Samsung Gear Fit, diğer akıllı saatlerin aksine oldukça farklı ve şık bir tasarıma sahip. Cam ekranı oldukça zarif ve kavisli tasarımı ve hafif kauçuk kayışı saati ilgi çekici bir görünüme sokuyor.

1404631684_samsung-gear-fit.jpg