2023 Sevgililer Günü için Bitcoin fiyat tahmini!

2023 Sevgililer Günü için Bitcoin fiyat tahmini! BTC biraz sevgi getirecek mi?

2023 Sevgililer Günü için Bitcoin fiyat tahmini!

Sevgililer Günü, sevgi ve şefkatle ilişkilendirilen bir gündür ve birçok yatırımcı için Bitcoin ( BTC ) sevgisi derindir. Dijital para biriminin potansiyeline inanıyorlar ve uzun vadede önemli getiriler elde etme umuduyla oynaklığı aşmaya istekliler.

2023 Sevgililer Günü için Bitcoin fiyat tahmini!

Sevgililer Günü'nü kutlamak ve tatilin Bitcoin'in hediye olarak satın alınması üzerindeki potansiyel etkisini araştırmak için yapay zeka tahminlerini kullanarak Bitcoin'in 2023'teki gelecekteki performansını ve ayrıca Bitcoin'in Sevgililer Günü'ndeki geçmiş performansının geriye dönük incelemesini analiz ettik.

Özellikle, kripto izleme platformu PricePredictions'daki makine öğrenimi algoritmaları, 24 Ocak'ta alınan verilere göre, Bitcoin fiyatının 14 Şubat 2023'te 23.868 $ olacağını tahmin ettiğini söyleyebiliriz.

2023 Sevgililer Günü için Bitcoin fiyat tahmini! - Resim : 1

Bitcoin Sevgililer Günü fiyat tahmini. Kaynak: Fiyat Tahminleri

Gerçekten de, hareketli ortalamalar ( MA ), hareketli ortalama yakınsama sapma ( MACD ), göreceli güç endeksi ( RSI ), Bollinger Bantları ( BB ) ve daha fazlasını içeren teknik analiz ( TA ) göstergelerini bir araya getirerek, platformun yapay zekası (AI) Sevgililer Günü'ne kadar BTC fiyatında %4,11'lik bir artış öngörüyor.

Tarihsel BTC Sevgililer Günü fiyatları

2021 Sevgililer Günü, tüm zamanların en yüksek seviyelerinin günde 49.000 dolara kadar ulaştığını gördü. Ancak bir yıldan fazla bir süre sonra, Bitcoin zaten bu seviyenin altında işlem görüyordu ve yaklaşık 42.000 dolardan işlem görüyordu.

Varlık bu değerin neredeyse yarısı kadar olmasına rağmen, durumu telafi etmek ve romantizmi canlı tutmak bu yılki tatile kalmış olacak. Bununla birlikte, bir dizi kırmızı aylık mumun ardından, Bitcoin bir kez daha satın alınabilir ve bu da onu bu yıl sevdiklerinize potansiyel olarak sunabileceğiniz bir hediye haline getirebilir.

Bitcoin Tatil fiyat tahminleri

Finbold'un Şükran Günü tatilleri (16.353 $'lık tahminle, BTC ticaretinin günün başında 16.256 $'da bitmesiyle) ve Cadılar Bayramı (21.348 $'dan günün başında 20.728 $'a ulaşması) tatillerine ilişkin tarihsel analizleri ve tahminleri kanıtlanmıştır.

Bununla birlikte, CoinCodex.com projeksiyonuna göre varlığın 25 Aralık 2022'de 12.117 dolardan işlem göreceği tahmin edildiğinden Noel tahmini de adil olmadı.

Bu arada, Bitcoin son 24 saatte %0,13 ve önceki yedi günde %8,04 artışla 22.924 dolardan el değiştiriyor ve toplam piyasa değeri 441,7 milyar dolar.

Sorumluluk Reddi: Bu sitedeki içerikler yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.