2050 yılından geldiğini iddia eden genç sözleriyle şaşırttı!

Sosyal medyada zaman yolculuğu yaptığını iddia eden ve 2050 yılından geldiğini söyleyen genç olay oldu. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

2050 yılından geldiğini iddia eden genç sözleriyle şaşırttı!

Zaman yolculuğu her zaman ilgi çekici bir konu olmuştur. Çoğu filme de konu olan zaman yolculuğu ile ilgili bir çok film ve kitap mevcut. Bu kapsamda 2050 yılından geldiğini iddia eden bir genç de sosyal medyada olay oldu. Gelecekten geldiğini iddia eden Phil Orrin adlı gencin katıldığı programda söyledikleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Orrin, kıyametin 2050 yılında kopacağını iddia ederek herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı.

2050 yılından geldiğini iddia eden genç sözleriyle şaşırttı!

2050 yılından geldiğini iddia eden genç sözleriyle şaşırttı! - Resim : 1

Phil Orrin isimli genç 2050 yılına dikkat çekerek kıyametin kopacağı zamanın da bu olduğunu iddia etti.  Phil Orrin adlı bir genç, katıldığı programda zaman yolcusu olduğunu iddia ederek bir takım iddialarda bulundu.

Orrin'e göre artık 2050 yılında insnalık bir şirket tarafından yönetilmeye başlanacak. Orrin, "Cinsiyet, ırk, cinsellik, kimlik ve tercih temelinde bizi bölerek daha kolay yönetilmemizi sağlıyorlar. Şu anda bir deneyin içerisindeyiz ve bir şirket tarafından yönetiliyoruz" ifadelerini kullandı. Kıyametle ilgili de iddialarda bulunan Orrin, şöyle devam etti: "2050 yılında kopacak kıyamet öncesi dünyayı daha yaşanılabilir bir hale getirmemiz gerekiyor. Bu tüm insanlığın ortak sorumluluğu." diyerek tüm gözleri üzerine topladı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce zaman yolculuğu mümkün mü? Bizimle fikirlerinizi mutlaka yorumlar kısmında paylaşın.