1000 dolarınızı XRP (XRP), Fantom (FTM) ve Pacman Frog ile (PAC) 1.000.000 dolara çevirin!

Kripto paralar ile hala zengin olmanız mümkün. Sizlere en iyi yatırım aracı olarak öne çıkabilecek olan coinler hakkında detaylı bilgileri listeledik.

1000 dolarınızı XRP (XRP), Fantom (FTM) ve Pacman Frog ile (PAC) 1.000.000 dolara çevirin!

Kripto paralar ile zengin olmak mümkün. Açıkçası yatırımcıların çoğu hala kriptoya geçmediği için şu anda bu alana yatırım yapmak için en iyi zamanlardan biri. Geçen yıl, kripto para ile milyoner olanlar oldu. Yatırım için en popüler alanlardan bazıları şunlar olarak öne çıkıyor:

Metaverse
● NFT'ler
● Meme Coinler
Smart Contract Blockchains

Discord, Reddit ve YouTube gibi sosyal medya sitelerinde sizi milyoner yapmayı vaat eden birçok grup görebilirsiniz. Önümüzdeki aylar ve yıllar boyunca, kripto para biriminin küresel olarak benimsenmesi muhtemelen on kat artacak. Bunun bir sonucu olarak, bugün gördüğümüz fiyatlar gelecekte pazarlık fiyatı sayılacak.

2021'in mega zenginliklerini kaçırdıysanız korkmanıza gerek yok, işte 2022 ve sonrasında milyonlar kazanma potansiyeline sahip olduğuna inandığımız birkaç token:

1. XRP (XRP)
2. Fantom (FTM)
3. Pacman Frog (PAC)
4. Securipop (SECR)

bankers coin

XRP, 2021'de tüm zamanların en yüksek fiyat skalasına erişemeyen çok az kripto para biriminden biriydi. Bunun nedeni, projenin bir yıldan fazla bir süredir SEC ile yasal bir savaş içinde olması. Buna rağmen, XRP piyasa değeri açısından hala altıncı en değerli kripto para birimi olarak öne çıkıyor. XRP'nin, sınır ötesi ödemelerin verimliliğini büyük ölçüde artıracak bir formül olarak uygulanmasının bir sonucu olarak, uzun yıllar boyunca en popüler kripto para birimlerinden biri olması bekleniyor.

XRP'nin fiyatı Aralık 2020'de aleyhine açılan davadan bu yana düştü. Ocak 2018'de belirlenen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.84$'ı henüz geçemedi. Çoğu kripto analisti, SEC davası çözülürse XRP fiyatının 3 rakamlı toplamın sonuçlanmasıyla fırlayacağını tahmin ediyor.

ultra fast fathom

Ultra hızlı işlem platformu Fantom

Fantom (FTM), dApp'ler ve dijital uygulamalar için katman-1 akıllı sözleşme platformudur. Fantom (FTM), Ethereum'a (ETH) alternatif olarak oluşturulan ve dijital varlıklar için merkezi olmayan bir sözleşme platformudur. Önceki nesil blok zincirindeki güvenlik eksikliği, en önemli dezavantajlardan biriydi. Bu problemlerin çözülmesine ek olarak işlem hızı açısından Fantom (FTM), herhangi bir işlemi iki saniyenin altında tamamlamayı teklif ederek rakiplerini geride bırakıyor. Ethereum ise bir işlemi bir dakikaya süren bir sürede tamamlayabiliyor.

Fantom'un (FTM) büyüyüşü, bu konuda heyecanlanmak için başka bir neden. Ağ şu anda geçen yıl 4000 civarındayken şimdi 750.000 günlük işlem gerçekleştiriyor. Bu oranda büyümeye devam ederse, Ethereum'u tahtından edebilir diyebiliriz. Bunu göz önünde bulundurarak, Fantom'un (FTM) bugünkü fiyatı, Ethereum (ETH) ile aynı piyasa değerini elde ederse, 70 kat kayda değer bir yatırım getirisi sağlayarak, 136.02 $ gibi cazip bir fiyat olacaktır.

Ön Satıştan Nasıl Zengin Olunur?

ultra fast

Kripto ile para kazanmanın ve potansiyel olarak milyoner olmanın en kazançlı yollarından biri, bir ön satışa yatırım yapmaktır. Bu benzersiz fırsatlar, önemli bir üst düzey potansiyele sahip son derece düşük bir fiyata bir bir token'a yatırım yapma şansı sunar. Pacman Frog (PAC) ve Securipop (SECR), satış öncesi turlarına yeni başlayan iki proje olarak öne çıkıyor.

Pacman Frog (PAC), bir haftadan sadece biraz daha fazla bir süre önce gerçekleşen lansmanından bu yana şimdiden %30 arttı. DeFi projesi, ekosistemini topluluk, eğitim ve girişimcilik üzerine odaklamakta. Bu inanılmaz fırsatı kaçırmamakta fayda var, zira şu anda Pacman Frog'a (PAC) yapılan 1000 dolarlık bir yatırım, önümüzdeki aylarda 6 veya daha fazla rakam getirebilir.

Securipop (SECR), ön satışı hızla başlayan bir başka topluluk odaklı ağ olarak öne çıkıyor. Securipop (SECR) uygulamasının temel amacı, müşterilerin dijital bağlantılarını kontrol etmelerini sağlamak. Securipop (SECR) mesajları bir sabit sürücüde depolamak yerine tamamen sunucudaki bellekte tutuyor. Sonuç olarak, kötü niyetli bilgisayar korsanları herhangi bir mesaj verisine erişemiyor ve platformun sunucularından silinen veriler kalıcı olarak kayboluyor.

Sonuç olarak, Securipop (SECR), kullanıcılarına güvenli bir özel ağa erişim sağlıyor. Yatırım yapmaya hazır 1000$'ınız varsa, yukarıda belirtilen tokenlerden herhangi birinin, ilk sermayenizi katlama şansı yüksek diyebiliriz. Herhangi bir kriptoda olduğu gibi, tabi ki belirli bir risk seviyesi var, bu nedenle yatırım yapmadan önce her bir coini araştırmanızda fayda var.

Pacman Frog hakkında detaylı bilgi için;

https://presale.pacmanfrog.io/

https://pacmanfrog.io/

Securipop hakkında detaylı bilgi için;

http://presale.securipop.io/

http://securipop.io

*Yatırım tavsiyesi değildir.