1.500 TL'ye Snapdragon 888 işlemcili telefon!

LG'nin telefon işinden çekilmeden önce LG Velvet 2 Pro adında telefon ürettiği ortaya çıktı. Bu telefonu istesenizde satın alamayacaksınız. Çünkü...

1.500 TL'ye Snapdragon 888 işlemcili telefon!

LG, uzun bir süredir zarar yazdığı mobil alandan geçtiğimiz aylarda resmi olarak çekileceğini açıklamıştı. Yeni telefon üretemeyecek olan firma, bu süreçte stok eritmek için de amiral gemisi modellerinin bile fiyatını yarı yarıya düşürmüştü. Güncelleme konusunda mevcut kullanıcılarını üzmeyeceğini ve 2-3 yıl daha güncelleme desteğini sunacağını belirten LG'nin bugün ilginç bir model ürettiği ortaya çıktı. LG Velvet 2 Pro adını taşıyan bu telefon, akıllı telefon işinden çekilmeden önce tasarlanmış ve üretime bile girmiş.

LG Velvet 2 Pro sadece çalışanlara satılıyor!

LG'nin LG Velvet 2 Pro modelinden 3.000 adet ürettiği söyleniyor. Üretilen bu modeller ilginç bir şekilde sadece LG çalışanlarına satılacak. Çalışanlar dilerlerse bu telefonu satın alabilecek. Ancak dışarıdan herhangi bir müşterinin bu telefona erişmesi mümkün olmayacak. 

Gücünü Qualcomm'un Snapdragon 888 yonga setinden aldığı söylenen bu telefonda 6.8 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli OLED ekranın yer aldığı iddia ediliyor. 8 GB RAM ve 12 GB RAM opsiyonları ile gelen telefonda 4.500 mAh kapasiteli bataryanın bulunduğu da söylentiler arasında yer alıyor.

Asıl bomba bu değil. LG Rainbow (LG Velvet 2 Pro) LG çalışanlarına sadece 176 dolar gibi sudan ucuza satılıyor. Snapdragon 888 ile çalışan telefonun 176 dolar gibi bir fiyattan satılması bir mucize diyebiliriz.

LG'nin bu telefonu üretmiş olması firmanın son ana kadar telefon işinden çekilmeyi düşünmediğini de gösteriyor. Bakalım ilerleyen yıllarda Güney Koreli firma tekrardan telefon işine geri dönmek isteyecek mi?