1800 TL’lik Elephone PX sakın dış görünüşe aldanmayın!

Dış görünüşüyle tam bir fiyat performans telefonu izlenimi veren Elephone PX inceleme konuğumuz oldu.

1800 TL’lik Elephone PX sakın dış görünüşe aldanmayın!

Kısa bir süre önce ülkemizde satışa sunulan Elephone modellerinden PX’i mercek altına aldık. Dış görünüşüyle tam bir fiyat performans modeliymiş gibi görülen Elephone PX yaptığımız testlerde ise fena şekilde çuvalladı.

MediaTek tarafından üretilen TM6763 yonga seti ile gelen telefonda 4GB RAM bulunuyor. 64GB’lık dahili depolama alanına sahip olan modelde FHD+ çözünürlüğünde 6.53 inçlik IPS LCD panel mevcut. 3300 mAh’lık ortalama bir bataryadan beslenen telefonda 16MP + 2MP’lik çift ana kamera yer alıyor. Ön yüzde ise pop – up şeklinde konumlandırılmış bir selfie kamera var.

Peki bu telefon kullanıcılarına nasıl bir performans sunuyor? Bu sorunun yanıtını aşağıdaki inceleme videomuzda bulabilirsiniz.

1800 TL’lik Elephone PX sakın dış görünüşe aldanmayın!

Elephone PX ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz. Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon oluyor.  

Videoda da görüldüğü üzere telefon menü ekranlarında gezinirken bile donmalar kasmalar yaşıyor. Yaptığımız oyun testlerinde de PUBG’de anında ısınan ve 10. dakikadan sonra kasmaya başlayan telefon günü kurtaracak bir pil performansına da sahip değil.

Fiyatı ve şekli itibariyle son derece makul görünse de Elephone PX kullanıcılarını üzebilecek bir model. Ayrıca telefonun dış pazarda 2018 yılında satışa çıktığını da bir kez daha hatırlatalım. Yani Elephone bizlere 2 yıllık bir telefonu sanki 2020 yılında çıkmış gibi pazarlamaya çalışıyor.

Eğer 2000 TL bütçeniz varsa üzerine biraz daha koyup farklı alternatiflere yönelmenizi tavsiye ederiz.