2000 TL'lik Samsung modeli beklenen güncellemeyi aldı

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy M11 için Android 11 işletim sistemi üzerinde çalışacak One UI Core 3.1 yazılım güncellemesi paylaşıldı.

2000 TL'lik Samsung modeli beklenen güncellemeyi aldı

Samsung, 7 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirdiği lansmanda OneUI arayüzünü tüketicilerin beğenisine sunmuştu. Sade yapısı ve Android işletim sistemi ile uyum noktasında başarı sağlayan OneUI arayüzü, akıllı telefonlara dağıtılmaya başlanmıştı. Düşük donanım seviyesine sahip cihazlar için arayüzün Core versiyonunu geliştiren Samsung, cihazlarını güncellemeye devam ediyor. 

Galaxy M11 Android 11 işletim sistemi ile çalışan en ucuz akıllı telefonlardan birisi

Geçtiğimiz yıl mart ayında satışa sunulan ve kutudan Android 10 işletim sistemiyle çıkan Galaxy M11, uygun fiyata Android deneyimi yaşayabileceğiniz bir telefon. Ülkemizde 2000 TL bandında alıcı bulan cihaz ilk büyük sistem güncellemesini aldı. Android 11 işletim sistemi üzerinde çalışan One UI Core 3.1 güncellemesini alan akıllı telefon artık daha hızlı. Yenilenmiş arayüzü, sistem ve uygulama optimizasyonları ve hata çözümlerini barındıran yeni sürüm güvenlik alanında önemli çözümleri beraberinde getiriyor.

2000 TL'lik Samsung modeli beklenen güncellemeyi aldı - Resim : 1

Android 11 ile birlikte uygulamalara verilen tek seferlik iznin yeni yazılıma entegre gelmesi kullanıcıların konum takip kaygısını ortadan kaldırıyor. Nisan 2021 Android güvenlik yaması ile en güncel güvenlik sistemine sahip olacak akıllı telefon çeşitli optimizasyonlar ile oyunlarda daha iyi performans sunabilecek. One UI Core 3.1 güncellemesinin dinamik hafıza yönetimi sayesinde çoklu uygulama açılış performansı geliştirilen akıllı telefon özelleştirme alanında daha özgür bir işletim sunuyor. Dinamik duvar ve ekran kağıtları ile özgün ekran dizaynlarını yansıtabileceğiniz yeni sürüm ilk olarak Vietnam'da test ediliyor. Kritik hataların tespit edilmemesi halinde dünya genelindeki kullanıcılar ile paylaşılacak yazılım güncellemesini Ayarlar - Yazılım Güncellemesi kısmından kontrol edebilirsiniz.