2015 model Moto G'ye ait görüntüler yayınlandı [video]

Yeni Moto G tasarım ve teknik detaylar noktasında neler içeriyor? Detaylar haberimizde.

2015 model Moto G'ye ait görüntüler yayınlandı [video]

Motorala’nın en çok satan akıllı telefon serisi Moto G’nin yeni üyesi için geri sayıma geçildi. 2015 model Moto G yaz döneminde temmuz ya da ağustos ayında resmen açıklanacak. Yeni Moto G’ye ilişkin yayınlanan görüntüler telefonun tasarım ve teknik özelliklerini net bir şekilde ortaya koyuyor.

Telefonun öne çıkan özellikleri; 64-bit dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemci, Adreno 306 GPU, 1GB RAM, 8GB artırılabilir hafıza, 5-inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü ekran, çift LED flaşla desteklenen 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi, 2.300mAh kapasiteli pil ve 4G LTE desteği şeklinde sıralanıyor.

1434919126_proto-motorola-moto-g-2015.jpg

Tasarım tarafına göz attığımızda yeni Moto G serinin önceki telefonlarından farklı önemli bir değişiklik içermiyor. Ancak arka tarafta plastik arka kapakta farklı bir yüzey kullanıldığı göze çarpıyor. Çift LED flaş ve kamera modülü geniş bir alana yayılan bir şerit üzerine konumlandırılıyor.

2015 model Moto G için farklı renklerde birçok kapak seçeneği mevcut olacak. Kimi renklerin satış işlemi Alibaba üzerinden başlamış durumda. Son olarak yeni Moto G’nin serini önceki telefonları gibi uygun fiyatlı olması bekleniyor.