2019 model iPhone isimleri belli oldu

Apple'ın kısa süre sonra tanıtacağı 2019 model iPhone modellerinin isimleri belli oldu.

2019 model iPhone isimleri belli oldu

Yeni iPhone modelleri ile ilgili sızıntılar devam ediyor. Birçok bilginin belli olduğu 2019 model iPhone modellerinin isimleri de belli oldu. Son aylarda satış rakamları düşük seyreden ve eskisi kadar iPhone satamayan Apple için Eylül ayında düzenleyeceği etkinlik büyük önem taşıyor. Bu etkinlikle bu yıl satacağı iPhone modellerini tanıtacak olan markada telefon isimleri de belli oldu.

2019 model iPhone isimleri belli oldu

Daha önceki tanıtımlarda olduğu gibi kılıf üreticilerinden biri olan ESR tarafından sızdırılan bilgilere göre yeni iPhone modellerinin ismi iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max olacak.

Açıklanan isimlere baktığımızda ise iPhone 11'in XR modelinin devam olacağı görülüyor. iPhone 11 dual kamera ile gelecek ve ekranı 6.1 inç olacak. iPhone 11 Pro ise iPhone XS modelinin yeni sürümü olacak ve aynen Huwaei Mate 20 Pro'da olduğu gibi kare şeklinde bir kamera dizilimine üçlü bir modül eşlik edecek. 6.5 inçlik ekranlı model ise iPhone 11 Pro Max olacak.

2019 model iPhone isimleri belli oldu - Resim : 1

Elbette bunlar kesin bilgiler olmasa da son yıllarda genelde kılıf üreticilerinin bu konuda doğru tahminler yaptığını söyleyebiliriz.

Yeni iPhone modellerinin isimlerini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıda bizimle paylaşabilirsiniz.