2020 Seat Ibiza fiyatları dibi gördü!

2020 model Seat Ibiza fiyatında bu sefer oldukça güzel bir indirim yapıldı. Aracın yeni fiyatı haberimizin detaylarında!

2020 Seat Ibiza fiyatları dibi gördü!

2020 yılı hem dünya hem de ülkemiz açısından kabul etmek gerekir ki pek de güzel bir sene olmadı. Pandemi sebebi ile artan üretim maliyetleri kendisini fiyatlarda da gösterdi. Hem teknolojik ürünlerin fiyatlarında hem de otomobil fiyatlarında ciddi zamların yapıldığına şahit olduk. Ancak 2021 yılı için beklentilerin biraz daha iyi olduğunu net bir şekilde ifade edebiliriz. Hatta bu iyimser hava yeni yılın henüz ilk ayında bile kendisini gösteriyor. Pek çok otomobil modelinde güzel indirim fırsatları tüketicilere sunuluyor. Bugünkü konuğumuz ise 2020 Seat Ibiza.

2020 Seat Ibiza fiyatları dibi gördü!

Otomobil B sınıfı hatchback modelleri arasında tercih edilen araçlardan birisi olarak öne çıkıyor. Ülkemizde oldukça sevilen Seat Ibiza, resmi site üzerinden tek bir paket ile satışa sunuluyor. IBIZA 1.0 Evo 80 HP S&S Style donanım seviyesindeki otomobil 2020 yılının son ayında 161.500 TL'den alıcı buluyordu. Şimdi ise bu bedelin biraz daha aşağıya indiğini gözlemliyoruz. Buna göre Ibiza tam 7.500 TL'lik bir indirim ile artık 154.000 TL'den satışa sunuluyor.

2020 Seat Ibiza fiyatları dibi gördü! - Resim : 1

Aralık ayında da bir fiyat güncellemesi yapan Seat, bu güncellemeyi yaparken donanım seviyesinde de bir değişikliğe gitmişti. 1.0 115 beygirlik otomatik vitesin ardından 1.0 manuel vitese geçiş eleştiri konusu olsa da, bu ay yapılan indirim tüketicinin yüzünü biraz olsun güldürecek gibi gözüküyor. Umarız otomobil dünyasındaki bu indirim rüzgarı hız kesmeden devam eder.