2021 Hyundai Tucson bayilere geldi! İşte detaylar!

Tasarımı ile beğeni kazanan 2021 Hyundai Tucson Güney Kore'de bayilere geldi. İşte araç hakkında şimdiye kadar ortaya çıkan tüm detaylar!

2021 Hyundai Tucson bayilere geldi! İşte detaylar!

2021 modeli ile tasarımsal anlamda büyük bir devrim yapılan Hyundai Tucson, gerek arka stop lambaları gerekse yenilenmiş ön panjuru ile büyük beğeni toplamıştı. Aracın yalnızca tasarımı değil, boyutunda da çeşitli değişimler meydana gelmiş durumda.

Örnek vermek gerekirse arka koltuklardaki diz mesafesi de 26 mm civarında arttırıldı. Böylelikle arkada oturan kişiler, çok daha ferah ve konforlu yolculuklar yapabilecekler. Bunun yanı sıra bagaj hacminin de ciddi manada arttırıldığını ifade etmiş olalım. Bu bölümde 2021 Hyundai Tucson modelinin 620 litrelik bagaj hacmi ile geniş aileler için iyi bir deneyim sunması bekleniyor.

2021 Hyundai Tucson bayilere geldi! İşte detaylar! - Resim : 1

2021 Hyundai Tucson bayilere geldi! İşte detaylar!

Tasarım dili ve özellikleri sayesinde beğeni kazanan SUV modeli, Güney Kore’de bayilere gelmeye başladı bile. Biz de böylelikle otomobili kanlı canlı görme şansına sahip oluyoruz. Yakın zamanda satışa sunulması beklenen araçların motor seçeneklerini de bir kez daha hatırlatmakta fayda var.

 Araç giriş seviyesinde bizlere 150 PS değerinde güç üreten 1.6 litrelik benzinli bir motor sunuyor. Bunun haricinde ise 115 PS'lik güç ile dikkat çeken 1.6 litrelik dizel motor seçeneğini görmek mümkün. Ayrıca 265, 180 ve 136 PS güç üreten hibrit seçeneklerin de olduğunu söylemeden geçmeyelim.

7 ileri otomatik ve 6 ileri manuel şanzıman seçenekleri ile piyasaya çıkacak olan 2021 Hyundai Tucson, eğer çok yüksek bir fiyat politikası güdülmezse ülkemizde çok fazla talep görecek gibi duruyor.