2021 Hyundai Tucson motor seçenekleri belli oldu!

2021 Hyundai Tucson modellerinde yer alacak olan motor seçenekleri belli oldu. İşte detaylarıyla 2021 model Hyundai Tucson!

2021 Hyundai Tucson motor seçenekleri belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen çevrimiçi bir etkinlik ile beraber tanıtılan 2021 Hyundai Tucson, gerek özellikleri gerekse tasarım yapısı sayesinde büyük beğeni toplamıştı. Modelin 2021 yılında piyasaya çıkacak SUV modelleri arasında en iddialı olanların başında geleceğini şimdiden net bir şekilde söyleyebiliriz. Zira aracın hem arka hem de ön stop lambalarındaki değişim tasarımsal anlamda bir devrime sahne oluyor. Avrupa'da satışa çıkacak modeller için motor seçenekleri de belli olan 2021 Hyundai Tucson çok fazla talep göreceğe benziyor.

2021 Hyundai Tucson motor seçenekleri belli oldu! - Resim : 1

2021 Hyundai Tucson motor seçenekleri belli oldu!

Tasarım anlamında oldukça beğendiğimiz araç motor seçenekleri olarak da her tüketiciye hitap ediyor. Giriş seviyesinde bizleri 150 PS değerinde güç üreten 1.6 litrelik benzinli bir motor karşılıyor.

Bunun devamında ise 115 PS'lik güç ile dikkat çeken 1.6 litrelik dizel motor seçeneğini görüyoruz. Fiyat yukarı doğru geldikçe hibrit motor opsiyonları da karşımıza çıkıyor. Bu bölümde hibrit motorlar benzinli motorun seviyesini 180 PS, dizel motorun seviyesini ise 136 PS'e kadar yükseltiyor. En üst paketteki değer ise 265 PS oluyor.

7 ileri otomatik ve 6 ileri manual şanzıman paketleri ile gelecek olan 2021 Hyundai Tucson, 620 litrelik bagaj hacmi ile de geniş ailelere göz kırpıyor. Aracın arka koltuklarda oturan yolcular için bir hayli önemli olan diz mesafesini de 26 mm arttırdığının altını çizmiş olalım. Böylece arkada oturanlar da uzun ve keyifli yolculuklar yapabilecekler.