2022 Range Rover tasarımı sızdırıldı! Araba değil tank!

Küresel tanıtımı önümüzdeki hafta tanıtılacak olan 2022 Range Rover, sosyal medyada karşımıza çıktı. İşte detaylar!

2022 Range Rover tasarımı sızdırıldı! Araba değil tank!

Sıfır otomobil pazarında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise premium sınıfın en daimi üyesi olan Range Rover modeli olacak. Küresel tanıtımı önümüzdeki hafta yapılacak olan aracın görselleri şimdiden sosyal medyada yayınlandı bile. Bu görseller ile beraber yenilenen versiyonun tüm tasarımsal detaylarını da görmüş oluyoruz. İşte araç hakkındaki tüm detaylar!

2022 Range Rover tasarımı sızdırıldı! Araba değil tank!

Aslında Land Rover yeni tankı hakkında ser verip sır vermiyordu ancak modelin yeni tasarımı sonunda sızdırıldı. Araca dışardan şöyle bir baktığımızda dikkatimizi çeken ilk şey kilit değişimleri oluyor.

2022 Range Rover tasarımı sızdırıldı! Araba değil tank! - Resim : 1

Ön kısımda radikal bir değişime gitmeyen Land Rover, arka stop far gruplarında ise bir devrime ihtiyaç duymuş. Dikey olarak konumlandırılan arka far grupları, yukardan kalın bir çizgi halinde birleştirilmiş. Oldukça karizmatik duran bu yapının tüketiciler tarafından beğenilip beğenilmeyeceği ise merak ediliyor.

2022 Range Rover tasarımı sızdırıldı! Araba değil tank! - Resim : 2

Yeni Range Rover önceki nesillerinden farklı olarak MLA Flex platformu üzerine geliştiriliyor. Bu da aracın yalnızca benzinli seçeneklerle değil, hibrit versiyonlar ile de geleceğini bizlere söylüyor. Kaputun altında yer alması beklenen 4.4 litrelik bir motorun kullanıcıları tatmin etmekte zorlanmayacağını da net bir şekilde söyleyebiliriz. Daha fazlasını ise ancak önümüzdeki hafta düzenlenecek olan etkinlikte öğrenebileceğiz.