2023 Hyundai Accent tanıtıldı! Peynir ekmek gibi satacak!

Türkiye otomobil piyasasında hala önemli bir yere sahip olan Hyundai Accent, 2023 versiyonuyla satışa çıkıyor.

2023 Hyundai Accent tanıtıldı! Peynir ekmek gibi satacak!

Türkiye’de bir dönem çok fazla satan ve hala ikinci el piyasası canlı olan Hyundai Accent, 2023 versiyonuyla geri dönüyor. Markanın C sedan sınıfına konumlandırdığı otomobil, özellikleri ile D sınıfı araçlara da meydan okuyor. Peki ama modelin özellikleri ve fiyat detayları nasıl? Bu haberimizde araba hakkındaki tüm bilgilere sahip olabileceksiniz.

2023 Hyundai Accent tanıtıldı! Peynir ekmek gibi satacak!

Hyundai Accent, Hindistan pazarında satılacak ve Verna ismini alacak. Tasarımıyla Elantra ile büyük benzerlikler taşıyan otomobil, 1.5 litrelik benzinli motoruyla piyasadaki yerini alacak. Donanım seçeneklerine göre hem manuel hem de otomatik versiyonlarıyla satılacak olan Accent veya Verna, bahsi geçen motor ile 156 beygir güç ve 253 Nm tork üretecek. Bu değerler ışığında aracın performans anlamında da herhangi bir soru işareti taşımadığı ortaya çıkmış oluyor.

2023 Hyundai Accent Hindistan pazarında 13.200 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak. Modelin en dolu paketini satın almak isteyenlerin ödemesi gereken meblağ ise 21.000 dolar seviyesinde olacak. Aracın Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil. Elbette önümüzdeki zamanlarda ne olacağı bilinmez ancak edindiğimiz bilgiler modelin ilk aşamada Türkiye’ye uğramasının zor olduğunu bizlere söylüyor.