1200 TL’ye mouse olur mu demeyin! Logitech G502 Lightspeed (video)

Oyuncu ekipmanlarında fiyatlandırma kavramı değişiyor. İşte üst seviyede yer alan 1200 TL’lik Logitech 502 Lightspeed kutu açılış videosu!

1200 TL’ye mouse olur mu demeyin! Logitech G502 Lightspeed (video)

Elektronik sporların yaygınlaşmasıyla birlikte oyuncu ekipmanlarındaki fiyat kavramı da tamamen değişti. Çünkü profesyonel oyuncu kavramı bir şekilde hayatımıza girmiş oldu.

Profesyonel oyunculuğun ilerlemesi ve yaygınlaşmasıyla, profesyonel ekipman yelpazesi de genişlemiş oldu. Artık oyuncu mouse, klavye, kulaklık ve monitörleri servet değerinde etiketlerle karşımıza çıkabiliyor.

1200 TL’ye mouse olur mu demeyin! Logitech G502 Lightspeed (video)

Genel itibariyle oyuncu ekipmanları için hayli geniş bir fiyat skalası mevcut. Yani bugün 100 TL civarında fiyatlara da oyuncu temalı bir mouse alabilirsiniz. Fakat bu mouse ile alacağınız keyif ile 1200 TL ödeyip alacağınız Logitech G502 Lightspeed arasında hayli fark olduğunu da unutmamanız gerekiyor.

Peki 1200 TL’lik Logitech G502 Lightspeed oyun severlere neler sunuyor. Daha doğrusu bu mouse’u satın aldığınızda nasıl bir kutu içeriğiyle karşılaşacaksınız? Hazırladığımız videoda G502 Lightspeed’in kutusunu açtık ve 1200 TL karşılığında nelere sahip olabileceğinizi sizlerle paylaştık.

Videoda da görüldüğü üzere G502 Lightspeed hem tasarımı, hem de kutu içeriğiyle basit bir oyuncu mouse’unun çok ötesinde. Önümüzdeki günlerde hazırlayacağımız Logitech G502 Lightspeed inceleme videosu ile ürünün bu fiyat etiketine değip değmeyeceği bilgisini de sizlerle paylaşacağız.