1907 Fenerbahçe E-spor Takımı Kuruldu!

Fenerbahçe de artık dijital sporda yerini aldı. Fenerbahçe e-spor takımı resmen kuruldu.

1907 Fenerbahçe E-spor Takımı Kuruldu!

Fenerbahçe Spor Kulübü ile E-spor takımı Team Aurora arasında anlaşma sağlanamayınca başka bir e-spor takımına yöneleceklerini anlamıştık. Aynı gün SuperMasive takım sahibi Hakan Baş'ın twitter hesabından yaptığı paylaşımla Fenerbahçe Spor Kulübü ile Super Massive arasında bir anlaşma bekleniyordu. Fenerbahçe e-spor kulübü bu yıl şampiyonluk ligine yükselmiş olan ve e-spor'da dünyaya kendini kanıtlamış olan SuperMassive'in alt takımı olan SuperMassive TNG'nin bütün haklarını satın alıp ismini 1907 Fenerbahçe E-spor Takımı olarak değiştirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü e-spor takımı kurmak için bir süredir araştırmalar yapıyor ve piyasa araştırması yapıyordu. Team Aurora ile görüşmelerin bir hayli uzun sürmesi ve RIOT Games'in sahibi olduğu League Of Legends Türkiye Büyük Finali döneminde açıklanması beklenen birleşme de bir türlü açıklanmadığından bu anlaşmanın sorunlu olabileceği, gerçekleşmeyebileceği tüm e-sporla ilgilenenler ve twitch.tv de yayıncılık yapanlar arasında konuşulmaya başlanmıştı.

1907 Fenerbahçe Derneği tarafından kurulan e-spor takımının yönetimine Markafoni kurucularından Sina Afra ve menajerliğine ise Emre Aksoy getirildi. Şüphesiz bu isimlerin başarıları ortada fakat espor konusundaki bilgi ve tecrübelerini, konuya ne kadar hakim olduklarını da ilerleyen süreçte göreceğiz.

1907 Fenerbahçe E-spor Takımı için kurulan yönetimin hızlı bir şekilde takıma koç ve oyuncu arayışına girdiği de aldığımız duyumlar arasında. SuperMassive TNG'de bulunan oyuncuların kaçıyla yola devam edileceği, hangi oyunlar üzerine yoğunlaşacaklarını ve takımla ilgili planladıkları tüm gelişmeleri yakından takip etmeye ve sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

1907 Fenerbahçe E-spor Takımı tüm e-spor severlere, e-spor camiasına hayırlı olsun. Teknolojioku.com haber editörleri olarak kendilerine başarılar diliyoruz.