2020 yılında Xbox One alınır mı? (video)

Yeni nesil konsolların çıkış arifesinde Xbox One alınır mı? İşte bu sorunun cevabı!

2020 yılında Xbox One alınır mı? (video)

Malum, 2020 sonunda yeni nesil konsollar Xbox Series X ve PlayStation 5 raflardaki yerini almış olacak. Dolayısıyla pek çok oyun severin aklında da aynı soru var. Yeni nesil konsolların çıkışına bu kadar az süre kalmışken, Xbox One alınır mı? Fazla uzatmadan bu sorunun yanıtını verelim. Evet alınır.

Hali hazırda Xbox One S All Digital fiyatı 1599 TL’ye kadar düşmüş durumda. Şu anda bu fiyata alınabilecek başka bir konsol olmadığını hatırlatmak gerekiyor.

İşin güzel yanı ise Microsoft,’un Xbox One’ın geleceğini garanti altına almış olması. Kısa süre önce Xbox’ın patronu Phil Spencer tarafından yapılan açıklamada, ilk birkaç yıl Xbox Series X için çıkacak olan oyunların Xbox One’da da oynanabileceği belirtildi. Peki bu ne anlama geliyor? Örneğin Microsoft, Xbox Series X için yeni bir Forza oyunu satışa sundu. Xbox One sahipleri de bu oyunu konsollarında rahatça oynayabilecekler.

2020 yılında Xbox One alınır mı? (video) - Resim : 1

Yani bugün 1599 TL’ye aldığınız konsolla önümüzdeki 3 – 4 yıl boyunca güncel oyunları oynayabileceksiniz. Bu paralara oyun bilgisayarı almanın mümkün olmadığını biliyoruz. Dolayısıyla amacınız oyun oynamaksa Xbox One S All Digital sizin için en ideal tercih olacaktır.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Xbox One S All Digital’de blu-ray okuyucusu yer almıyor. Dolayısıyla oyunları dijital olarak satın alıp, yüklüyorsunuz. İnternet çağında yaşadığımız şu günlerde, oyunları dijital mağazalardan satın almak konsol sahipleri açısından çok da zor olmayacaktır.

Özetlemek gerekirse, 2020 yılında Xbox One alınır mı sorusunun yanıtını kesinlikle evet olarak verebiliriz.