2020 yılında Apple Watch 3 alınır mı?

Yıl olmuş 2020, Apple Watch 5 çıkmış, hiç Apple Watch 3 alınır mı diye ön yargılı olmayın. İşte bu sorunun yanıtı.

2020 yılında Apple Watch 3 alınır mı?

Hali hazırda akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda yer alan Apple, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Apple Watch Series 5’i satışa sunmuştu. Apple Watch 5’in çıkmasıyla birlikte Apple Watch 3’ün fiyatında da hatırı sayılır bir indirime gidildi.

Şu anda Apple’ın kendi sitesinde bile Apple Watch 3 fiyatları 1500 TL’den başlıyor. Dolayısıyla farklı mağazalarda bu saatleri daha uygun fiyatlarla bulmanız da mümkün. Peki 2020 yılında Apple Watch 5 alınır mı?

Bu videomuzda sizler için bu sorunun yanıtını araştırdık. Dilerseniz aşağıdan bahse konu videomuza göz atabilirsiniz.

Şunu da dip not olarak belirtmek gerekiyor. Hali hazırda satışta olan, yeni çıkmış akıllı saatler bile aynı özellikleri içeriyor. Yani yeni çıkmış Huawei, Samsung ya da Honor logosu taşıyan bir akıllı saatin Apple Watch 3’ten önemli bir artısı yok. Çünkü 10 yıl da geçse akıllı telefonların yapabilecekleri 3 aşağı 5 yukarı belli şeyler diyebiliriz. Tek fark ise genel anlamda batarya ömründe karşımıza çıkıyor.

Kaldı ki şu anda yeni çıkan saatlerin fiyatları da 1500 TL dolaylarında. Açıkçası bu noktada Apple Watch 3’ün pek çok modele göre daha cazip bir seçenek olduğunu söylemek, yanlış olmayacaktır.