2500 TL'lik telefondan efsane kamera performansı

Oppo'nun kısa süre önce satışa sunduğu A73 modelinin kamera performansını mercek altına alıyoruz. İşte Oppo A73 kamera performansı.

2500 TL'lik telefondan efsane kamera performansı

Türkiye'deki model yelpazesini hızlı bir şekilde genişleten Oppo bir süre önce yeni modeli A73'ü satışa sunmuştu. 2500 TL civarında bir etiketle çıkışını gerçekleştiren model teknik özellikleri ve tasarımı ile göz doldurmayı başarmıştı.

Genel olarak okurlarımız tarafından en çok merak edilen unsur ise A73'ün nasıl bir kamera performansına sahip olduğuydu. Çünkü 3000 TL altına satışa sunulan modellerde kamera performansı çok fazla tatmin edici olmayabiliyor.

Hal böyle olunca da telefonu almayı düşünenlerin kafalarında soru işaretleri oluşabiliyor. Biz de bu soru işaretlerini gidermek adına özel bir içerik hazırlamak istedik. 

Elimize A73'ü alarak İstanbul'un en çok turist çeken bölgesi Sultanahmet'e gittik ve Oppo A73'ün nasıl bir kamera performansına sahip olduğunu gözler önüne sermek istedik.

Dilerseniz telefonun kamera performansına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videoda da görüldüğü üzere A73 gündüz ışığında muazzam bir fotoğraf performansına sahip. Üstelik çektiğimiz fotoğraflarda hiç bir filtre kullanmadığımızı da söylememiz gerekiyor. Yani telefonun yazılım desteği olmadan nasıl bir fotoğra ve video performansına sahip olduğunu sizlere göstermek istedik.

Önümüzdeki günlerde farklı modellerle Oppo ile İstanbul Koleksiyonları programımız devam edecek. Bir sonraki programda durağımız Ortaköy olacak ve Oppo Reno4 Pro'nun gece fotoğraflarında ne kadar başarılı olup olmadığını birlikte deneyimleyeceğiz.