2600 TL’lik fiyat performans modeli oyun ve pil testinde!

Şu sıralar 2600 TL civarına satın alabileceğiniz nadir modellerden biri olan GM 21 Pro’yu oyun ve pil testine tabi tuttuk. İşte sonuçlar.

2600 TL’lik fiyat performans modeli oyun ve pil testinde!

Yerli akıllı telefon markası denildiğinde akla gelen ilk seçeneklerden birisi de General Mobile oluyor. 2020 yılını sessiz bir şekilde geçiren General Mobile, bu yıl son olarak GM 21 Pro modelini satışa sunmuştu.

GM 21 Pro genel olarak fiyat / performans modeli olarak nitelendirildi. Çünkü 2500 – 3000 TL bandına satın alınabilecek en performanslı modellerin başında geliyordu. Peki bu fiyat performans modelinin oyun ve pil testindeki sonuçları nasıl? Dilerseniz bu sorunun yanıtını videomuzda bulabilirsiniz.

2600 TL’lik fiyat performans modeli oyun ve pil testinde!

GM 21 Pro, genel anlamda oyun ve pil tarafında kalburüstü bir performans sergiliyor. Elbette bu telefon ile hali hazırda Google Play’de yer alan tüm oyunları oynayabilirsiniz. Bu açıdan hiçbir sorun yok. Fakat oyun süresini biraz uzattığınızda sıcaklık tarafında hissedilir yükseklikler yaşanabiliyor.

Bu sıcaklık artışı zaman zaman oyunun performansına da etki edebiliyor. Yani 1 – 2 saatlik ir oyun deneyimi sonrasında kasma, takılma ya da oyundan atma gibi problemler yaşayabiliyorsunuz.

Bunun dışında çok hardcore bir oyuncu değilseniz, ara sıra en fazla yarım saatlik oyun deneyimi yaşıyorsanız, GM 21 Pro beklentilerinizi bir şekilde karşılamayı başaracaktır.