2600 TL'lik Xiaomi Redmi 9T oyun performansı ile göz doldurdu

2600 TL'lik Redmi 9T'yi oyun tarafında mercek altına alıyoruz. İşte telefonun oyun performansı.

2600 TL'lik Xiaomi Redmi 9T oyun performansı ile göz doldurdu

Ülkemizde üretilen 2. Xiaomi modelini mercek altına alıyoruz. İşte Redmi 9T modelinin oyun performansı!

Uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çeken 2300 TL'lik Xiaomi Redmi 9T'yi oyun testine soktuk. Genel itibariyle telefonun oyun testinde başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

Batarya ve sıcaklık tarafında da rakiplerinin önünde diyebiliriz. Elbette burada telefon için ödediğimiz ücret de önemli. Sonuçta 2300 - 2500 TL bandına satın alabileceğimiz yeni çıkmış olan çok fazla model yok.

Bu açıdan bakıldığında Redmi 9T'nin ideal bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. Elbette bu oyun performansı sizi memnun etmezse o zaman bütçenizi biraz daha arttırmanız gerekebilir.

Sonuçta Redmi 9T'nin performans tarafında sundukları belli. Dolayısıyla bu teknik donanımdan çok da fazla birşey beklememek lazım. O yüzden şu kadar fps alır mıyım, bu kadar fps alır mıyım tarzı sorular sormayın.

2600 TL'lik Xiaomi Redmi 9T oyun performansı ile göz doldurdu

Bunun yerine oyunu oynayabilir miyim, oynayamaz mıyım şeklinde sorular yöneltmeniz daha doğru olacaktır.  Çünkü bu telefonlar oyun için özel üretilen cihazlar değil. Daha çok fiyat performans yönüyle ön plana çıkan, hemen herşeyi yapabileceğiniz, normal modeller. Redmi 9T'nin de içerisinde yer aldığı bu modeller ile tüm oyun ve uygulamaları belli seviyelerde açmanız mümkün. Yine de kadar sizlerin.

Eğer telefonla ilgili kafanıza takılan bir soru olursa aşağıdan bizimle yorum olarak paylaşabilirsiniz.