3000 TL’ye kutusundan kablosuz kulaklık çıkan telefon! Omix X500 inceleme

Türkiye pazarına yeni giren markalardan biri olan Omix’in fiyatıyla iddialı modeli Omix X500’ü mercek altına aldık. İşte telefonun öne çıkan özellikleri.

3000 TL’ye kutusundan kablosuz kulaklık çıkan telefon! Omix X500 inceleme

Türkiye pazarında genel olarak Çinli markaların ağırlıkta olduğu söylenebilir. Sektörün bütününe baktığımızda Çinli markaların haricinde sadece Apple ve Samsung’un kaldığını görüyoruz.

Elbette bir de yerli üretim Türk markaları mevcut. Şimdi ise bunlara ek olarak Singapur’dan bir marka Türkiye pazarına girdi. Dürüst olmak gerekirse bu çok da beklenen bir hamle değildi.

Şimdiye kadar pek çok kişinin ismini dahi duymadığı Omix de artık Türkiye’de montaj gerçekleştiren yabancı üreticiler arasında bulunuyor.

Omix’in ülkemizde montajlayıp satışa sunduğu ilk model ise X500 oldu. Omix X500 gücünü MediaTek tarafından geliştirilen Helio G80 yonga setinden alıyor.

Bu yonga setine 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonda 6.67 inçlik LCD bir ekran bulunuyor.

5000 mAh’lık batarya ve 18W hızlı şarj desteği bulunan telefonun arka tarafında 48MP’lik bir ana kamera mevcut.

Genel olarak telefonun giriş – orta segment bandında bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. Omix X500’ün en cazip noktası ise 3000 TL civarında bir etikete sahip olması.

Üstelik bu etikete kutu içerisinden kablosuz kulaklıkla geliyor olması da önemli bir artı. Peki bu fiyata Omix X500 almak ne kadar mantıklı? Dilerseniz bu sorunun yanıtını inceleme videomuzda bulabilirsiniz.

Eğer videoda kafanıza takılan herhangi bir soru işareti olursa bunu bizlerle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.