5000 TL'lik Huawei akıllı gözlük neler sunuyor?

Huawei'nin ülkemizde de satışa sunduğu 5000 TL'lik akıllı gözlüğünü mercek altına alıyoruz. Peki Huawei akıllı gözlük neler sunuyor? İşte bu sorunun yanıtı.

5000 TL'lik Huawei akıllı gözlük neler sunuyor?

Genel olarak ürettiği akıllı telefon ve bilgisayar modelleriyle tanınan Huawei pek çok ürün kategorisinde cihazlar geliştiriyor. Çinli üreticinin en son giriş yaptığı pazar ise akıllı gözlük sektörü oldu.

Aslına bakılırsa Huawei'nin bu sektöre öncülük ettiği de söylenebilir. Çünkü hali hazırda akıllı gözlük üreten 2. bir firma bulunmuyor. Gerçi Huawei'nin ürettiği akıllı gözlüğün ne derece "akıllı" olduğu da tartışılır.

Dilerseniz Huawei imzası taşıyan Gentle Monster Eyewear 2 için hazırladığımız inceleme videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni videomuz ile ilgili sorularınızı aşağıdaki yorumlarda ya da YouTube kanalımızdaki bizlerle paylaşabilirsiniz. Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon sağlıyor.  

Videoda da bahsettiğimiz üzere Huawei'nin yeni geliştirdiği akıllı gözlük öyle aman aman büyük şeyler vaat etmiyor. Hatta 600 TL'ye satılan Huawei Freebuds 3 Lite ile karşılaştırdığımızda bile Gentle Monster Eyewear 2 performans anlamında geride kalıyor.

Genel olarak gözlük müzik dinlemek ya da telefon görüşmesi yapmak için çok uygun değil. Çünkü dış sesleri çok fazla alıyor. Ayrıca sesiniz de karşı tarafa net bir şekilde gitmiyor.

Bu gözlüğün yapabildikleri ile fiyatını karşılaştırdığımızda arada büyük bir uçurum var. Huawei akıllı gözlük fiyatı olarak 5000 TL'lik bir etiket belirlemiş. Aynı özelliklere sahip gözlükler Ali Baba'da 70 dolara satılmakta. 

Tabi ki gözlük olarak güneşten gelen zararlı ışınları engellemesi işlevi de mevcut. Zaten bu tarzda en kral gözlüğü de 1500 TL'ye satın alabilirsiniz. Yani bu ürün çok da tutacak bir ürüne benzemiyor.