Apple severlerin en çok oynadığı oyun Infinity Blade 2 kısa bir süre için ücretsiz!

Apple'ın iPad Air tanıtımında oynadığı oyun Ifinity Blade 2 ücretsiz olarak Apple Store'da sunuldu!

Apple severlerin en çok oynadığı oyun Infinity Blade 2 kısa bir süre için ücretsiz!

Mobil cihazlarda "konsol seviyesinde oyun" oynama deneyimi şehir efsanesi olmuş bir deyimdir. Konsol seviyesinde oyun oynamak mobil cihazlar ile şimdilik imkansız görünsede hem grafiğin hemde konunun çok iyi işlendiği oyunları telefonlarımızda yada tabletlerimizde oynamaktayız.

Buna en güzel örnekte Infinity Blade gösterilmektedir. iPad Air ile birlikte tanıtılan Infinity Blade 2 tüm dünyada en çok satın alınan oyunlardan biri oldu. 6,99 dolarlık parayı sonuna kadar hakeden bu oyun şimdi ücretsiz olarak Apple Store'da bizlere sunuldu. Sadece birkaç günlüğüne yapılan bu indirim çılgınlığını sakın kaçırmayın ve iPhone yada iPad kullanan dostlarınız varsa onlarada bu oyunun ücretsiz olarak sunulduğunu mutlaka bildirin.

1401457822_tba-infinity-blade-ii-20111003025217965.jpg

Oyunun detayları için şu yorumu yapmak uygun olacaktır. God of War tarzı olan oyunda yönettiğimiz karakter insanlara özgürlüklerini kazandırmak için Tanrı Kral'ın karşısına çıkıyor. Tanrı Kral bilinmeyen zaman dilimlerinden itibaren ölçülemez güçleri ve demir yumruğu ile hüküm sürmektedir. Tanrı Kral'ın titanları ile karşılaşarak ve bunları yok ederek ilerlediğimiz oyunda Dark Citadel'e geldiğimizde de Tanrı Kral ile savaşmalı onu yenerek insanlığın özgürlüğünü kazanmalıyız.

Oyunun ücretsiz olarak buradan inidrebilirsiniz. Oyunun trailer videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.