Farmville 2: Country Escape bugünden itibaren Android ve iOS'da

FarmVille 2: Country Escape, mobil versiyonu ile oyuncuların parmaklarının ucunda!

Farmville 2: Country Escape bugünden itibaren Android ve iOS'da

FarmVille ve FarmVille 2''yi dünya genelinde 400 milyondan fazla oyuncu oynamıştı ve şimdi, çiftçiliğe devam etmenin tam zamanı. Dünyanın önde gelen sosyal oyun geliştiricisi Zynga (Nasdaq: ZNGA), istedikleri zaman, istedikleri yerde ve istedikleri şekilde oynayabilecekleri yepyeni bir FarmVille oyunu olan FarmVille 2: Country Escape’i oyuncuların parmaklarının ucuna getireceğini duyurmaktan gurur duyar. Oyun, bugünden başlayarak App Store'da iPhone ve iPad için ve sonrasında Google Play için tüm dünyada piyasaya sürülecek. Ücretsiz bir uygulama olan FarmVille 2: Country Escape, eşi benzeri görülmemiş bir seçim imkânı sunmanın yanında oyuncuların oyunu nasıl isterlerse o şekilde oynayabilmeleri amacıyla özel olarak tasarlanmış mobil bir oyun deneyimi sunuyor.

Zynga'da başkan yardımcısı olan Jonathan Knight "FarmVille internetteki sosyal oyun dünyasına öncülük etmiştir ve FarmVille 2: Country Escapeile bu ayrıcalığı oyuncuların çiftlikleriyle ve arkadaşlarıyla nasıl bağlantı kurmak istediklerini göz önünde tutarak mobil bir deneyim şeklinde yeniden tasarladık." diyor. "Mobil oyunun temeli oyunculardan gelen geri bildirimlerin dinlenmesine dayanarak oluşturuldu, işte bu yüzden oyunculara arkadaşlarıyla veya kendi başlarına oynamayı seçme imkânı, oyunla Facebook'taki FarmVille 2 arasında bağlantı olanağı ve çevrimdışı oynayabilme gibi çeşitli özellikler ekledik. Bütün FarmVille hayranlarının kendilerini evindeymiş gibi hissetmelerini sağlayacak bir deneyim oluşturduk. Bu güzel ayrıcalığı büyütüp desteklemeye odaklandık ve mobil FarmVille'in yeni bir bölümüne eşlik edecek olan FarmVille 2: Köy Kaçamağı'yla gurur duyuyoruz."

 1397647598_fv2ce-fishing.png

Yepyeni bir sahil konumuna sahip FarmVille 2: Country Escape, oyuncuların ekin yetiştirerek, hayvanları besleyerek, nadir hazineleri toplayarak, bölgelerindeki tüccarlara ürünlerini satarak ve arkadaşlarıyla ticaret yaparak aile çiftliklerini yenilemeye çalışacakları bir ortam sunuyor.

FarmVille 2: Country Escape'nda şu yeni özellikler bulunuyor:

  • Yeni Sosyal Kontrol Özellikleriyle Kendi Tarzınızda Çiftçilik Yapın: FarmVille 2: Country Escapeoyunculara arkadaşlarıyla nasıl oynayacakları konusunda daha fazla seçenek sunarak sosyal FarmVille deneyimini yeniden tanımlamaktadır. FarmVille tarihinde ilk kez oyuncular Anonim Mod ile görevleri tamamlayarak, ürünleri satarak ve kendi istedikleri gibi çiftliklerini genişleterek tek oyunculu oyun deneyimini yaşayabilecek. Oyuncular, daha sosyal bir şekilde ve doğrudan cihazlarının GameCenter veya Google Play servislerinden bağlanarak çiftçi arkadaşlarıyla birlikte çalışıp ürün ticareti yapabilecek. Oyuncular aynı zamanda tüm sosyal özelliklere erişmek, Facebook arkadaşlarının çiftliklerini ziyaret etmek ve ilerlemeyi hızlandırmak için gerekli özel "Hızlı Tohumları" arkadaşlarıyla paylaşmak için Facebook'a bağlanabilecek. FarmVille 2: Country Escapeaynı zamanda oyunculara birlikte çalışmalarının ve başarılı bir çiftlik kurmalarının yeni yollarını da sunmaktadır. Yardım Ellerini paylaşmak, oyundaki arkadaşlarınızla sohbet etmek ve dünya sıralamasındaki en başarılı Kooperatif olmak için Çiftlik Kooperatifleri oluşturun veya Kooperatiflere katılın. 
  • Bağlantılı Ödüllerle Evinizden Çiftçilik Yapın: Facebook'taki FarmVille 2 oyuncuları için FarmVille 2: Country Escape’nda su ve şeker gibi değerli ürünleri mobil ve web çiftlikleri arasında aktarma imkanı sunan derin bir Bağlantılı Ödüller sistemi bulunmaktadır. FarmVille 2 Facebook oyuncuları ayrıca içinde özel ödüllerin bulunduğu özel bir hoş geldiniz sepeti ile karşılanacak.
  • Mobil Çiftlik Çevrimdışı Modda: Oyuncular isterse FarmVille 2: Country Escape' internet bağlantısı olmadan çevrimdışı modda, kendi istedikleri hızda oynayabilecek. Kendi istediğiniz hızda oynayın ve sonra ilerlemenizi yüklemek için internete bağlanın.
  • Çiftliği Hissedin ve Sahile Kaçın: FarmVille 2: Country Escape'nın harika grafikleri ve animasyonları her dokunuşta oyunculara huzur veren bir sahil dünyası atmosferi yaşatacak. Sevimli hayvanları besleyin, içinizdeki çiftçiyi ifade etmek için çiftliğinizi dekore edin ve bu yepyeni mobil deneyimde nadir ürünler bulmak için Çiftlik Maceralarına çıkın.

"FarmVille 2'yi yarattığınız için teşekkürler. Oyun hayatımı gerçekten birçok yönden değiştirdi; hatta nişanlımla yeniden bir araya gelmemize bile yardım etti." Sonya Reynolds, New Jersey, Morristown'dan bir FarmVille 2 oyuncusu. "FarmVille 2'nin mobil cihazlara geleceğini duyunca oynamak için büyük bir heyecan yaşadık! Yeni bir çiftliğe sahip olma fikri çok hoşuma gidiyor ve oyunun içinde doğrudan arkadaşlarımla sohbet edebilme imkânı tam da beklediğim şeydi."

 1397647622_fv2ce-app-icon.png

FarmVille 2'nin internetteki mevcut oyuncuları, Zynga oyuncuların binaları yükseltmelerine ve çiftliklerini hiç olmadığı kadar bonkör hale getiren yeni bir güncelleme olan Büyük Hasat gibi oyuncu taleplerine dayalı yeni özellikleri piyasaya sürmeye devam ettiği sürece büyük beklentiler içinde olacaktır.

FarmVille 2: Country Escapearalarında İngilizce, Almanca, Fransızca, Portekizce, İspanyolca, Felemenkçe, Norveççe, Danca, İtalyanca, İsveççe, Geleneksel Çince, Basitleştirilmiş Çince, Türkçe, Japonca, Rusça ve Endonezyaca gibi dillerin olduğu toplam 16 dilde oynanabilmektedir.

Oyun bugünden itibaren App Store'dan iPhone ve iPad için ve Google Play'den diğer cihazlar için indirilebilir. FarmVille 2: Country Escape önümüzdeki aylarda Kindle tabletler için de hazır olacak. FarmVille 2: Country Escape hakkında daha fazla bilgi için oyunun şu kanallardaki topluluklarına göz atabilirsiniz: