Galaxy Note 3'e 10.000 mAh'lik şarjlı kılıf geldi!

Galaxy Note 3'ünüze yeni bir boyut kazandırmak ister misiniz?

Galaxy Note 3'e 10.000 mAh'lik şarjlı kılıf geldi!

Akıllı telefon denildiğinde akıllara gelen ik sıkıntılardan olan şarj sorunu için 3. parti çözümler gelmeye devam ediyor. Teknoloji ilerliyor fakat bataryalar hala aynı mı diyen binlerce kullanıcımıza özel yaptığımız bu haberde ZeroLemon tarafından üretilen 10.000 mAh'lik Galaxy Note 3 şarjlı kılıfından bahsedeceğiz.

Bildiğiniz üzere Samsung'un yeni amiral gemisi 3200 mAh'lik bir bataryayla geliyor  ve kullanıcıların bu denli büyük bir bataryadan bile şikayet ettikleri son zamanlarda forumlara yansıyan genel konular arasında. Firmaların yapamadığını yapan donanım üreticilerinden ZeroLemon geçtiğimiz haftalarda yepyeni bir cihazla mobil dünyayı epey salladı.

1386674005_71vko62wczl.sl1500.jpg

Firma, 10.000 mAh'lik bir bataryaya sahip, Galaxy Note 3'ü 3 kere şarj edebilen bir kılıf çıkarttı. Kılıfın en büyük  avantajı ise fiyatı. Muadillerine bakarak tam tamına 59 dolar olan bu kılıf binlerce kullanıcının ilk tercihleri arasında. Amazon'da satışa çıkarılan ürün için tepkiler de oldukça olumlu yönde ilerlemeye devam ediyor.

Kılıf kullanıcıların mobil telefonunu kullanmasında da herhangi bir zorluk çıkarmıyor, özellikle micro USB, kulaklık girişi ve kalem çok rahat kullanılabiliyor. Ortalama 1.5 günden hesaplandığında bu kılıf ile birlikte 5 günü bulmasa da 4, 4,5 gün şarj aleti kullanmadan yaşayabilirsiniz. Kılıfı Amazon üzerinden satın almak için tıklayın