Grand Theft Auto 5 PC'lere ne zaman gelecek?

Rockstar Games'den PC kullanıcılarını sevindirecek haber geldi.

Grand Theft Auto 5 PC'lere ne zaman gelecek?

Oyunseverlerin merakla beklediği GTA V, PC sürümünün yanı sıra PlayStation 4 ve Xbox One konsollarında da oynanabilecek.

10-12 Haziran tarihleri arasında ABD'nin Los Angeles şehrinde düzenlenen E3 oyun fuarında yeni duyurular gelmeye devam ediyor. Oyuncuları devasa ve etkileşimli bir dünyaya götüren Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu da bu fuarda duyurdu.

1402580453_img20140612163713.jpg

Rockstar Games tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon oyunu GTA'nın yeni sürümü GTA 5 PC de dahil olmak üzere PlayStation 4 ve Xbox One için hazırlanacak.Sonbahar aylarında piyasaya sürülmesi beklenen yeni oyunla beraber PC yani bilgisayar kullanıcıları da sevinecek. Zira oyunun devamının konsol için piyasaya sürüleceği kesin gibiydi. Ancak PC için durum belirsizdi.

Yapılan resmi açıklama ile PC için de gelecek olması oyunseverleri rahatlattı. Oyunla ilgili kısa bir video da yayınlayan Rockstar Games, bazı ipuçları da verdi. GTA V'de önceki oyun gibi devasa bir şehirde etkileşimli bir şekilde oynanabilecek. Yine polis ve suçlularla ilgili bir senaryonun yer alacağı oyunun önceki sürümde olduğu gibi büyük ilgi görmesi bekleniyor.