Microsoft'un sahibinin çirkin yüzü! Okuduklarınıza inanamayacaksınız!

Microsoft'un kurucusu Bill Gates hakkındaki iddialar yenilir yutulur değil!

Microsoft'un sahibinin çirkin yüzü! Okuduklarınıza inanamayacaksınız!

Dev teknoloji şirketi Microsoft'un sahibi Bill Gates'in yaptığı şeyler akıl almaz! Bill Gates'in Afrika'ya sattığı ve Bill&Melinda Gates Vakfının yaptığı aşılar Afrikalı çocukları felç ediyor. Afrika'da bir köyde 50 çocuk bu aşılardan felç oldu. Medyada çıkan haberlere sinirlenen Bill Gates haberlerin önüne geçebilmek için medya kuruluşlarına sponsor olmaya başladı.

Bill Gates aşı işine 10 yıl önce girdi ve asıl hedefi Asya ve Afrikalı çocuklar oldu. Gates'in sözde amacı, "kötü sağlık hizmetlerinin ve temiz suyun yetersizliği nedeniyle menenjit ve sıtma gibi hastalıkların sık görüldüğü Afrika'yı korumak." Ancak aşılamada ortaya çıkan sonuçlar Gates'i yalanlarken, bugüne kadar binlerce çocuğun felç olduğu ifade ediliyor.

1363259677_bill-gates-asi.jpg

Birçok çocuğun öldüğü Çad hükümetinin de, MenAfriVac aşısının satışını ve dağıtımını durdurmak yerine, mağdur ebeveynlerin susmaları için onlara para teklifinde bulunduğu ileri sürülüyor.

Ancak kimi kuruluşlar Gates'in kirli işlerini ortaya çıkarmaya devam ederken; Gates'in, David Rockefeller, Ted Turner, Michael Bloomberg, George Soros gibi "Siyonist kodamanlar" ile bir araya gelip dünyanın nüfus problemini(!) çözmeye çalıştığı kaydediliyor. Bu noktada, The Telegraph gazetesine verdiği röportajda Bill Gates'in "Benim artık paraya ihtiyacım yok, ben Tanrı'nın işini yapıyorum!" demesi anlamlı bulunuyor.

Kaynak: http://www.infowars.com/at-least-50-african-children-paralyzed-after-receiving-bill-gates-backed-meningitis-vaccine/

Kaynak: http://vactruth.com/2013/01/06/paralyzed-after-meningitis-vaccine/

Kaynak: http://vactruth.com/2013/02/26/rebels-shooting-vaccine-workers/

Kaynak: http://www.who.int/immunization/newsroom/menafrivac_20121114/en/index.html

Kaynak: http://www.telegraph.co.uk/technology/bill-gates/9812672/Bill-Gates-interview-I-have-no-use-for-money.-This-is-Gods-work.html