iWatch'ın ekranını LG üretecek

iWatch'ın ekran özellikleri belirmeye başladı.

iWatch'ın ekranını LG üretecek

Güney Koreli haber sitesi Naver'in verdiği bilgilere göre Apple ile LG, Apple'ın yeni ürünü iWatch'ın panellerini üretmek için anlaştı. Bu anlaşmanın detaylarını bilmesekte ekranın hangi özelliklerde olacağını kaynaktan edindiğimiz bilgilere göre sizlerle paylaşalım.

Apple 1,3 inç ve 1,5 inç boyutunda 2 farklı iWatch satışa sunacak. LG'nin üreteceği bu ekranlar Galaxy Fit'te ki gibi kavisli olacak ve Eylül'de bu akıllı saatleri raflarda görebileceğiz.

iWatch'ın nabız hızı ve diğer sağlık bilgilerini ölçebileceği sensörler üzerinde olacak. iOS 8 ile birlikte kullnıma sunulacak Healthbook programı ise kişisel sağlık aistanınız olaracak ve size gün içinde yaptığınız hareketler harcadığınız kalori miktarı gibi bilgileri hem saat yoluyla hemde iPhonenunuzdan bildirecek.

iWtch ile ilgili KGI Securities analisti Ming Chi Kuo geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve kablosuz şarj teknolojisnin halen mümkün olabileceğini belirtmişti. Pil konusunda iWatch'ın çok önemli bir gelişim göstereceğini de sözlerine ekleyen Kuo akıllı saatin bir miktar pahalı olabileceğininde altını çiziyor.

1397652320_iwatch-concept-edgar-rios-5.jpg