Günün Android uygulaması: MEB E-Okul

Milli Eğitim Bakanlığı'nın geliştirdiği E-Okul Android uygulaması ile heryerden öğrencinizin durumunu öğrenebileceksiniz.

Günün Android uygulaması: MEB E-Okul

Önceden sık sık düzenlenen veli toplantıları ile çocuklarımızın okul durumunu öğrenirdik Hatta okula gitmeyen veli çocuğunun durumundan bir haber yaşardı. Daha sonra internet üzerinden öğrencilerin durumları ve puanlarını gösteren e-okul dönemi başladı. Veliler bilgisayarlarından oturdukları yerden çocuklarını takip edebiliyorlardı. Şimdi ise daha da kolaylaştı ve bu uygulama cebe girdi. E-okul mobil uygulaması ile her zaman her yerde çocuğunuzun okul durumunu öğrenebilirsiniz.

1397739176_unnamed.png

MEB E-OKUL uygulaması, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Grup Başkanlığı tarafından hazırlanan Resmi Mobil Uygulamadır. Türkiye’de örgün Eğitimde bulunan tüm çocukların velilerinin kullandığı sistemdir. Veliler Sınav ve Proje Bilgileri, Not Bilgileri, Ders Programı, Devamsızlık Bilgileri, Nakil İşlemleri, Yerleştirme ve Sınav Bilgileri, Okul duyuruları, Okuduğu kitaplar gibi bilgileri sistem sayesinde anlık olarak takip edebilmektedir.