Mobil Battlefield yolda!

Electronic Arts müthiş oyunu BattleField ile mobil dünyaya giriş yapacak!

Mobil Battlefield yolda!

Dünyanın en iyi aksiyon oyunlarından olan Battlefield için geçtiğimiz saatlerde gelen demeç milyonlarca oyun severi heyecanlandırdı. Bildiğiniz üzere 2013 yılına girdiğimiz teknoloji dünyasında mobil cihazlar hayatımızın vazgeçilmezi arasına girmeyi başardı.

1382522399_frank-gibeau-1.jpg

Oyun severlerin bilgisayar ve konsollarında yaşadığı oyun deneyimi günden güne mobil yani taşınabilir platformlara taşınmaya devam ediyor. Bu atağın son sürücüsü ise Electronic Arts oldu. Son zamanların popüler oyunlarından BattleField 4'ü duyuran firma dünyayı sallamaya devam ediyor.

EA cephesinden Frank Gibeau'nun New York Times ile gerçekleştirdiği röportajda şirketin mobil platform için Battlefield geliştirdiği müjdesini verdi. Geniş ekranda alınan tadın ufak ekranlarda da alınabileceği, üst düzey bir mobil oyunla karşınızda olacağız diyerek oyunun kalitesine dair ipucu vermekten kaçınmadı.

1382522326_battlefield-4-razer-iphone-case-hero-v1.jpg

Sözlerine mobil dünyada daha önce kimsenin yakalayamadığı bir çizgi ve kaliteyi yakalayacaklarını ekleyerek devam eden Gibeau, oyunun hangi platformlar ve ne zaman çıkacağı sorularını ise yanıtlandırmadı. 2014 yılına sarkmasını beklediğimiz mobil Battlefield, bakalım PC ve konsol dünyasındaki başarısını mobil dünyaya taşıyabilecek mi? Hep birlikte göreceğiz.