CallApp Android uygulaması ile herkes hakkında herşeyi bilin!

CallApp'in evrensel sosyal telefon rehberi ile herkes hakkında her şeyi bilin!

CallApp Android uygulaması ile herkes hakkında herşeyi bilin!

CallApp, New York’ taki TechCrunch Disrupt sahnesinde, Android telefonlar için evrensel sosyal telefon rehberine sahip iletişim uygulamasını tanıttı. Ayrıca, CallApp, Disrupt Battlefield yarışmasına katılacak startuplardan biri olarak seçildi.

Sorun nedir?

Bugün, her zamankinden daha fazla şekilde daha fazla kişi ile bağlantı kuruyoruz ve herkes ve her şey hakkında internette tonlarca bilgi bulunuyor. Akıllı telefonlara sahip olmamıza rağmen yine de bize önemli şeyleri gösterip daha verimli olmamızı sağlamak konusunda yeterince iyi iş çıkarmıyorlar.

CallApp nedir?

CallApp internette ve akıllı telefonlarda bulunan farklı hizmetler ve bilgilerin tümünü akıllı ve tek bir arayüze entegre ederek iletişim deneyimini yepyeni bir seviyeye yükseltir. CallApp telefonunuzu evrensel telefon rehberine bağlayan yenilikçi bir iletişim platformu ve mobil uygulamadır. Bu telefon rehberi, insanların ve işletmelerin kendileri hakkında internette paylaştıkları tüm bilgilerle CallApp kullanıcılarının iletişim kurdukları kişiler hakkında paylaştıkları her şeyi bir araya getirir.

TechCrunch Disrupt’ta tanıtılan yenilikçi uygulama, telefonları evrensel bir telefon rehberine bağlayarak arama deneyimini yeniden tanımlıyor. CallApp’in araçlar ve gerçek zamanlı bilgi kullanarak oluşturduğu telefon rehberi sayesinde her hangi bir kişiyle yaptığınız telefon görüşmesi daha verimli hale geliyor.

1337783274_1.png

Bu, telefon rehberinizde olmasalar bile sizinle iletişime geçen kişiler hakkında en ilgili ve uygun bilgilerin size Call App tarafından sunulmasını sağlar. Uygulama onların fotoğraflarını, sosyal aktivitelerini, web sitelerini, en son yollanan e-postayı ve başka önemli bilgileri görüntüler.

1337783382_2.png

Call App iletişime geçtiğiniz her hangi biri hakkında birçok bilgi bulma özelliğine sahiptir. Arama sırasında, öncesinde ve ya sonrasında arayan kişiyle etkileşimde bulunmanıza izin vererek, size zaman kazandırır ve daha üretken olmanızı sağlar. Tüm bunlar, hatırlatma kurmanıza, iletişim bilgisi ve ya bulunduğunuz yeri paylaşmanıza, kişi bilgilerine not eklemenize ve hatta tek bir tıkla toplantı ayarlamanıza izin veren CallApp platformu aracılığıyla yapılır.

1337783435_3.png

CallApp işletmeleri ve ya başka bir kuruluşu aradığınızda da size aynı deneyimi sağlar. Gelecek sefer bir restoranı aradığınızda Yelp yorumlarına ulaşabilir, sosyal profilini ya da konumunu ve hatta Google Street View’u görüntüleyebilirsiniz.

Güçlü Teknoloji

Uygulama görüştüğünüz kişi hakkında bilgi bulmak için ilgili veri tabanlarında ve internette arama yapar. CallApp genel kullanıma sunulan bilgileri araştırır ve kullanıcıların seçmiş olduğu gizlilik ayarlarını korur. Uygulama daha önce o kişiyle hiç karşılaşmamış olsanız bile neredeyse herkesin sosyal bilgilerini doğru bir şekilde tespit eder. CallApp akıcı ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sağlayan olağanüstü bir hızda bu bilgileri toplar.

CallApp Google Play’den ve yakın zaman içerisinde de App Store’dan yüklenebilir.