PS4'e gelmesi gereken PS2 klasikleri - 1

PlayStation 2'de gerçekten inanılmaz oyunlar var. Peki bu oyunları neden yeni nesil konsollarda görmeyelim?

PS4'e gelmesi gereken PS2 klasikleri - 1

Naughty Dog'un Jak ve Daxter oyunlarının dördünün Sony'nin PS2 Classics programı aracılığıyla PlayStation 4'e geleceği açıklamasıyla, hangi PS2 oyunlarının bu ilgiyi hak edeceğini merak ettik. Kısa bir liste yapmayı planladığımız halde, Japon devinin efsanevi sistemi çok fazla harika oyuna sahip. Biz de yeniden piyasaya sürüleceği duyurulmamış veya zaten PS4'e aktarılmamış oyunları bu listenin dışında tuttuk. 

Ace Combat 04: Shattered Skies

Grand Theft Auto III ve ICO gibi efsanevi oyunları içeren Sony'nin sonbahar 2001 yükselişinin bir parçası olan Ace Combat 04: Shattered Skies, sıradaki PS4 oyunu Ace Combat 7'den önce oyuncuların iştahlarını kabartacak iyi bir itdalaşı oyunu.

Auto Modellista

Belki de yarıştan ziyade sanat stili için hatırlanacak olan Auto Modellista çizgi film vari görünümü, yeni nesil tarafından görülmeyi hak ediyor.

Beyond Good & Evil

PlayStation 3'te yüksek çözünürlüklü bir remaster aldı ancak Jade'in kült klasik platform oyunu Beyond Good & Evil, PS4'te yer almayı kesinlikle hak ediyor.

Black

Şu an eski duruyor ancak Criterion'un birinci şahıs atıcısı Black, piyasaya ilk sürüldüğünde türünün en iyilerindendi.

Burnout 3: Takedown

Serinin tartışmasız en iyisi olan Burnout 3: Takedown, Burnout Paradise'ın açık dünyasından yoksun olabilir, ancak herhangi bir konsolda bulabileceğiniz en sıkı sürüş ile bunu telafi ediyor.

Devil May Cry Trilogy

PS2 döneminin efsane serilerinden biri olan Devil May Cry kendi türünü yarattı ve üç oyun boyunca PS2'deki en unutulmaz anları oyunculara yaşattı.

Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed Kingdom

Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed Kingdom en iyi JRPGlerden biridir ve ygüçlü rakiplerine karşı PS2'deki en iyi örneklerden biri olmaya devam etmektedir.

Freedom Fighters

Danimarkalı geliştirici IO Interactive, Hitman oyunlarının saldırılarının ortasında, Freedom Fighters'ı, üçüncü şahıs bir atıcı olarak ve takım ağırlığına odaklanarak sessizce piyasaya sürmüştü. 

God Hand

 God Hand, Clover Studio tarafından geliştirilen ve Capcom tarafından yayınlanan bir beat 'em up video oyunudur.

God of War ve God of War II

PlayStation 3 remaster versiyonu harikaydı ama bu oyunları PS4'te görmek mükemmel olmaz mı?