Street Fighter vs Mortal Kombat mı geliyor?

Dövüş oyunları tarihinin en sevilen oyunlarından ikisi olan Mortal Kombat ve Street Fighter hiçbir zaman bir araya gelebilmiş değil. Acaba bu hiç mümkün olacak mı?

Street Fighter vs Mortal Kombat mı geliyor?

Daha önceden Street Fighter X Tekken ve Mortal Kombat vs DC Universe gibi oyunları görmüştük. Peki bir Mortal Kombat vs Street Fighter oyunu neden olmasın. Bu konuda ne Street Fighter geliştiricisi Capcom'dan, ne de Mortal Kombat geliştiricisi NetherRealm tarafından bir adım atılmış değil. Fakat olası bir oyuna dair ilk yeşil ışık, NetherRealm Studios yetkililerinden Ed Boon'dan geldi.

1487841500_img538868.jpg

Boon, yaptığı bir röportajda, Kesinlikle her iki oyunun da hayran kitlesi böyle bir crossover oyunu görmeyi bekliyordur. Tek sorun, her iki tarafın da hayranlarını tam olarak tatmin edememe ihtimali. dedi. Boon'un demek istediği şey, her iki oyunun da kendine has bir oyun dinamiğine sahip olması ve birbirinden böylesine farklı iki oyunu bir araya getirmenin zorluğu. Boon'a göre bu ihtimal ancak Street Fighter x Tekken gibi olabilir. Bu demek oluyor ki, iki oyundan biri, kendine has oyun tarzından bir şekilde feragat etmek zorunda. Capcom ve NetherRealm'e baktığımızda iki tarafın da böyle bir şeyi kabul etmesi çok zor görünüyor.

1487841517_3b20aa029f27d044cd6fc739d5fc08af.jpg

Ancak, NetherRealm yetkilisi Ed Boon, bir gün kendilerine Capcom'dan gelecek bir teklifi oyuncuları memnun edecek, eğlendirecek bir proje olması halinde kabul edebileceklerini söyledi. Ed Boon'un böyle bir açıklama yapması, iki firma bazı görüşmeler içerisinide mi? sorusunu akıllara getiriyor.