Xiaomi Mi Note 2, kasım ayında tanıtılabilir

Güçlü bir donanıma sahip olacak Xiaomi Mi Note 2'nin 5 Kasım'da tanıtılması bekleniyor.

Xiaomi Mi Note 2, kasım ayında tanıtılabilir

Xiaomi’nin kasım ve aralık ayında üst düzey telefonlar duyurması bekleniyor. Xiaomi Mi 5 için aralık ayı işaret edilirken, Çin’den gelen yeni bilgiler şirketin 5 Kasım’da Mi Note ve Mi Note Pro’nun devam modelini tanıtacağı yönünde.

Bu yılın başlarından tanıtılan Mi Note ve Mi Note Pro kullanıcılardan yoğun ilgi görmüştü. Özellikle Mi Note Pro 4GB RAM ve Snapdragon 810 işlemcisini bir arada sunan ilk akıllı telefon olarak tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başarmıştı. 

Metal kasa ve parmak izi tarayıcısı

Mi Note 2’de tasarım ve kullanılan malzeme açısından Huawei ve HTC telefonlardan ilham alacak. Metal kasa ile görünümü güçlendirmeyi hedefleyen Xiaomi telefonda 5.7 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekrana yer verecek.

4GB RAM, 32GB dahili depolama, 16MP arka kamera, parmak izi tarayıcısı ve 4G LTE desteğinin eşlik edeceği Mi Note 2’de Snapdragon 820’nin kullanılacağı dillendirilse de, yeni nesil işlemcinin bu kadar erken piyasaya olması beklenmiyor. Xiaomi’nin bunun yerine Mi Note 2’de 10 çekirdekli MediaTek Helio X20 işlemcisini kullanması muhtemel görünüyor. 

İlginizi çekebilir;