Bomba gibi Netflix filmi; Mea Culpa

Netflix ve Tyler Perry , Mea Culpa ile bir başka projede daha ortaklık kuruyor . Yakında Netflix'te yayınlanacak olan Mea Culpa hakkında bilmeniz gereken her şey ise haberimizde.

Proje bir süredir geliştiriliyor ancak Ocak 2023'te projeyi ilk öğrendiğimizde Netflix'e devredildi. Ne yazık ki Netflix o sırada resmi bir yorumda bulunmayacaktı ancak proje resmi olarak 23 Şubat 2023'te açıklandı.

Tyler Perry yönetmenlik, yapımcılık ve senaryo yazarlığı yapacak. Bu , A Fall From Grace , A Madea Homecoming , A Jazzman's Blues  ve Six Triple Eight'tan sonra Perry'nin beşinci büyük Netflix projesi olacak .

Rowland ve Perry'nin yanı sıra Will Areu ve Angi Bones da filmin yapımcıları ve Kim Coleman ve Rhavynn Drummer rollerinde kast yönetmenliği yapıyor .

Perry , Instagram'da proje resmi olarak onaylandığında şöyle bir paylaşım yaptı : "Çılgın, seksi bir gerilime hazır olun!"

 Mea Culpa’nın konusu nedir?

Şimdiye kadar suç hukuku draması için yalnızca kısa bir günlük satırı sağlandı:

"Ortak olma umuduyla, bir ceza savunma avukatı, kız arkadaşını öldürmüş ya da öldürmemiş olabilecek bir sanatçının davasını üstlenir."

Tyler Perry'nin yönettiği Mea Culpa'nın kadrosunda kimler var ?

Netflix'te Mea Culpa'nın ilk kadrosuna beş oyuncu da dahil edildi:

Popüler Haberler