Haziran ayında Netflix'e eklenen 11 harika film!

Netflix, Haziran ayı boyunca ciddi anlamda mükemmel yepyeni orijinal filmlerle heyecanlandırıyor. Bu ay Netflix, sizi kahkahalarla güldüren eğlenceden, drama ile harekete geçirmeye kadar her şeyi yapacak bir dizi yeni başlıkla karşılanıyor.

Netflix, yoğun aksiyon-drama Interceptor ve Adam Sandler liderliğindeki spor-drama Hustle gibi inanılmaz orijinal içeriğin prömiyerleriyle Haziran ayına güçlü bir şekilde başlıyor ve sırasıyla 3 Haziran ve 8 Haziran'da flama isabet ediyor. Bu öne çıkan filmler tam olarak Netflix İlk 10'a giren film türleridir.

Ayın ilerleyen saatlerinde platform, zaten yığılmış hit kataloğunu güçlendirmek için daha da orijinal başlıkları piyasaya sürüyor. Trees of Peace , Centauro ve Spiderhead gibi Haziran ortası yayınları , izleyicilerde duygusal bir akor oluşturacağından veya en azından onları içgüdüsel tepkilerle ve tüm duygu yelpazesini hissederek bırakacağından emin.

Resmi yaz başlangıcını kutlarken biraz daha az yoğun bir şey arıyorsanız, Avrupa'dan kaçan romantik komedi Love & Gelato ve komik stand-up özel Joel Kim Booster: Psychosexual gibi Netflix Orijinallerine bir göz atın. Haziran ayının sonuna doğru platforma yüklenecek.

İşte Haziran ayının en iyi filmleri:

Popüler Haberler