Netflix'in bomba projesi ortaya çıktı! Falling for Christmas

Netflix, The Christmas Chronicles, A Christmas Prince ve Klaus gibi başlıklar bu çabaların en büyük örnekleri olan Noel içeriğine son birkaç yıldır büyük yatırımlar yapıyor.

Mayıs 2021'de Netflix, Lindsay Lohan'ın Netflix için Kasım 2022'de çıkacak olan Falling for Christmas adlı kendi Noel filminde görüneceğini duyurdu .

İlk olarak 2021 yazında duyurulan Lindsay Lohan, yepyeni bir isimsiz Noel filminde rol alacak. Filmin o zamanlar bir adı yoktu, ancak Noel Harikalar Diyarında çalışma başlığı altında olduğunu anlıyoruz.

Falling for Christmas'ın Mart 2022'de duyurulan bir anlaşmanın parçası olarak Netflix için üretilen en az iki filmden biri olduğu ortaya çıktı . Geçici olarak Irish Wish adlı ikinci film, 2022'nin ikinci yarısında çekiliyor.

BIFA ödüllü Janeen Damian ( A Christmas Waltz, Hot Tamale ) Damian, kocası ve yazar ortağı Michael Damian'ın yanı sıra senaryo yazarları Jeff Bonnett ( Heroes, Love by the Book ) ve Ron Oliver ( Operation Christmas ) tarafından yazılacak ve yönetilecek.

Popüler Haberler