Netflix'in yeni bombaları ortaya çıktı! Abone sayısı patlama yapabilir

Platformun yılın ilk çeyreğinde 200.000 abone kaybettiğini bildiren haberlerin ardından tüm gözler şu anda Netflix'te olsa da, dünyanın en büyük yayın hizmeti olduğunu söylemeye gerek yok.

Platform çok fazla risk aldı ve orijinal içeriğiyle, prestijli ödüller alarak, büyük hayran kitleleri toplamayı başardı. Öyle ki, en popüler şovlarından bazıları için yan ürünler geliştirmeyi seçmeleri şaşırtıcı değil.

İşte onlardan bazıları geri dönüyor. Detaylar haberimizde.

La Casa de Papel’in dönüşü

La Case de Papel, yayınlandığı dönemde en popüler Netflix Orijinal programlarından biriydi. Beş sezon eleştirel beğeni topladı ve onu izleyen hayranlar tamamen soygun ve suç dünyasının içine çekildi. Gösteri, Profesör (Álvaro Morte) adlı bir karakter tarafından düzenlenen destansı soygunları, olayları daha ilginç hale getirmek için zaman atlamaları ve geri dönüşleri anlatıyor.

Yapım, kültürel bir fenomen haline geldi ve En İyi Drama Dizisi dalında Uluslararası Emmy Ödülü kazandı. Dizinin hayranları her yıl Cadılar Bayramı için kırmızı tulumlar giydi.

Popülerliği nedeniyle, dönüşünün Kasım 2021'de duyurulması sürpriz olmadı. Deadline'a göre, Berlin başlıklı dizi, Pedro Alonso'nun canlandırdığı baş karakteri takip edecek. Dizinin La Casa de Papel evreninde ne zaman geçeceğini bilmiyoruz ama 2023'te Netflix'te yayınlanmaya başlayacağını biliyoruz. Bekleyemeyiz!

Popüler Haberler